2015. január 27., kedd

Szállásvadász black friday

Black Friday ajándékutalványok. Hivatalos hotelstars besorolás. Szállásvadász besorolás. Ajándékutalványok további szűrése. Exkluzív wellness szállodák, karácsonyi ajándékutalványok és repülős nyaralások várnak brutál árakon csak napig.


FONTOS: Ma este és éjfél között csak a regisztrált tagok tudnak foglalni a teljes kínálatból, másoknak éjféltől kezdődik az akció. Csak hírlevél feliratkozóknak! Image may contain: sky, . Már kezdődtek a Fekete Pénteki . Ennél olcsóbb már nem lesz. Ne hagyd utolsó pillanatra a karácsonyi ajándékok vásárlását, nézz körül a szallasguru.


Ti elmondjátok, mi közzéteszzük. GARANTÁLTAN LEGJOBB ÁR! Budapesttől órányira, Visegrádon, gyönyörű panorámával a Dunakanyarra találja szállodánkat, a Hotel Silvanus Visegrádot. AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁRLÁS KEDVEZMÉNNYEL.


A korábbi évekhez hasonlóan idén is az év legjobb ajánlatával készülünk, ha feliratkozik hírlevelünkre, garantáltan . Ismét hosszú hétvége a La Contessában! Csodálatos napsütés, nyúlfarknyi nyár fogadott bennünket március közepén a La Contessában. Mediterrán wellness hotel Hajdúszoboszló szívében.


Nézze meg akciós wellness ajánlatainkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések