2015. július 14., kedd

Android hangalapú gépelés kikapcsolása

Mutatjuk, hogyan lehet az android hangalapú keresést letiltani! A hangalapú keresés bekapcsolása. Ha belépek, a Nyelvek . Keressen valamit a gépelés és a billentyűzet használata nélkül. Itt van a végső hangalapú keresőeszköz , amely pontos hangfelismeréssel van . Android hang alapú gépelés.


Android hangalapú gépelés kikapcsolása

A szolgáltatás létezésének kezdetekor a hangalapú kereséshez szükség volt a. Bluetooth beállítások : A Bluetooth be- illetve kikapcsolása. Nincs engedélyezett hangalapú. A gépelés teljesen valós, de a diktált szöveget kézzel kell javítania. Hangalapú visszajelzés (TalkBack). A Bekapcsológomb megnyomása kikapcsolja és zárolja a képernyőt.


A rezgés és a hang meg az elsők között van kikapcsolva. Type message (Üzenet gépelése ) mezőben. Az android billentyűzet beállítása részletes útmutatással és tippekkel!


Az androidos okostelefonokon és táblákon régóta elérhető a hangvezérelt keresőszolgáltatás, amely egyszerű, kényelmes és gyors keresést . Magát a szóajánló sort nincs lehetőség külön kikapcsolni , hiszen ez a Swiftkey egyik fő. Gyorsabb gépelést kínál, hiszen megjeleníti lehetséges szavakat, ezzel. Ha az előző készülék androidos eszköz, gondoskodjon arról, hogy az Smart Switch mobil alkalmazás telepítve.


Kikapcsolás , Újraindítás, Repülőgép üzemmód. A készülék be- vagy kikapcsolása. A Repülős üzemmód megszünteti a mobilhálózati kapcsolatokat, és kikapcsolja az eszköz. Ha nem szeretné, hogy a billentyűzeten gépelés közben javasolt . A jelölőnégyzet bejelölése esetén gépelés közben megjelenítheti.


Telefonját tanácsos időről-időre kikapcsolni teljesítményének optimalizálása érdekében. Aktiválja a kapcsolót, ha gépelés közben meg kívánja jeleníteni a jelszavakat. Előfordulhat, hogy a korlátozás hatással lesz a hangalapú keresés oldalára. Egyes helyeken a mobiltelefon vezeték nélküli kapcsolatának kikapcsolását kérhetik.


Adatkapcsolatok kikapcsolása. A táblagép leállítása ( kikapcsolása ). Néma üzemmód (Hang kikapcsolva – Hang bekapacsolva). A HiSuite a Huawei telefonok és a pc közötti kapcsolat programja.


Android hangalapú gépelés kikapcsolása

Fel fogja neked tenni a drivert, amivel kapcsolódhat a telód a . Szöveg megadásakor a szavak beírása helyett használhatja a hangalapú beviteli funkciót. Azt szeretném, ha ki van nyitva laptop szerűen, akkor gépeléskor ne adjon fel a. Az a külön mókás, hogy meg is jegyzi, így a repülős mód kikapcsolása , majd újból. Most a hangalapú gépelés ugrik fel, de ezt már nem tudom letiltani.


A rendszer kényszerített kikapcsolása adatveszítéshez vezethet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések