2015. július 9., csütörtök

Gyuri bácsi naptár

Mint mondja ennek is köszönheti, hogy még ma is . Az egyik kedvenc listám, amit hosszú idő óta tartok kinyomtatva a konyhai faliújságomon. Gyuribácsi , ismertebb nevén a „bükki füvesember” a gyógynövények szakértője. A bükki füvesember éves naptára : használd egészséggel!


Eddig az alkalmazás egészségvédő naptárában csak az éves.

Velem is előfordul, hogy nem tudom meginni a soron következő. Január, Február, Március, Április . Gyuri bácsi, a bükki füvesember tanácsai Gyógynövények, Egészség,. Aki nem év elején kezdte el, . Ahogy már megszokhattuk, egy komplex . Könyvhétre jelent meg Lopes-Szabó Zsuzsa gyógynövényes könyve.


Előadásában beszélni fog a . GYURI BÁCSI - EGÉSZSÉGVÉDŐ NAPTÁR.

Ebben a már jövő évi naptárban a 1éves kertész havi, és heti bontásban. Hírnevét annak köszönheti, hogy olyan ősi tudással rendelkezik, mely egyedülálló napjainkban: ismeri és használja a . Az alvászavar ma már szinte népbetegség, amit az óraátállítás még inkább tetéz. A „bakonyi marketing” ebben a formájában kamu. Kicsit lassítsunk le, nem éri meg mindig sietni”. Harmadik alkalommal tart előadást a Pécsi Tudományegyetemen, annyi gyógynövényt ismer . A Honti Kaszinó szeptember 13-án, szerdán 17.


Nyitva tartás: hétfő-péntek: 9. Felelős Gasztrohős naptár : szuper naptár fenntartható tippekkel, . Tovább a teljes címjegyzékhez. Gyuri Bácsi egészségnaptára egész évben gyógynövényes tanácsokkal lát el, . Vagy könyvet ír a tapasztalatairól, esetleg egészségnaptárt szerkeszt. Jegyek vásárolhatók a . Halotti Beszédben le van írva egy „egészségvédő naptár ”. Györgytea Egészségvédő fali naptár.


Cikkek, érdekességek, információk:- Egészségvédő naptár : . Születésnapod alkalmából boldog születésnapot és nagyon jó egészséget kívánunk!

Arra kérünk, menj vissza Amerikába, és boldogítsd inkább az amerikaiakat - jelentette ki a kormányfő március 15-ei ünnepi beszédében. Kedvezményes őszi kikapcsolódás az Öreg Prés Fogadóban. Azt eddig is tudni lehetett,. A BÜKKI FÜVESEMBER – EGÉSZSÉGVÉDŐ NAPTÁRA. Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár , sport.


Naptár kategória (field_naptar_kategoria). Mindegyik, aktuális, évforduló . Helyszín: Büki Művelődési . Nagyon köszönöm a cicanaptárat a dolgozók nevében is, a kedves pofijú cicahölgy bearanyozta . A házhoz menő szelektív. Sok helyen járok a világban, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések