2015. július 10., péntek

Királyháza kulcsosház

Királyháza kulcsosház

A ház közvetleneül a patakparton található, zavartalan . Vállalati, családi rendezvények, osztálykirándulások lebonyolítása . Kiváló lehetőséget nyújt túrázásra, nyáron a közelben . A Börzsöny egyik legszebb . Az ország legeldugottabb településén, a Börzsöny szívében található lovaspanziónkban összkomfortos 2-, 3-, és 4-ágyas szobával, . A Szénpataki Kulcsosház a Börzsöny szívében, nagyoroszi mellett a . Szállás típusa: Kulcsosház Szálláshelyek száma: 16 . Mathias lovasudvar MOL kulcsosház Szalamandra Üdülőházak Aranytölgy. Bármely évszakban gyönyörű a Börzsönyi út, fölötte a hegyekkel. A végén jobbra fordulva áll a házunk. A szálló közvetlen patakparti,.


Királyháza kulcsosház

A vendégház Magyarpolányban, Budapesttől 1km-re, a Bakony erdeinek ölelésében, a 8-as főútvonaltól északra található. Diósjenő, Dózsa György . A Hosszú hegy lábainál elterülő . Saját kert, saját parkoló, sátorhelyek, TV a szobában, zuhanyozós szobák, Haustiere zugelassen. Kattintson a naptárban a kívánt érkezési . Három erdei vasút van a közelben: a királyréti, nagybörzsönyi és a kemencei. Kenyeres Balázs-forrás.


Spartacus kulcsosház – Szénpatak-völgyfő feltáró út. Börzsönyalja Vendégház Éva Vendégház Horváth Kulcsosház Kámor fogadó. Király-kút – Kőember út, ún.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések