2015. július 28., kedd

Eszközbeszerzés pályázat 2019

Ginop összes eszközbeszerzés pályázat - pályázatok - pályázati. J - Nemzetközi borpromóciós pályázat indul magyar borászatoknak. A KKV szektor energiafelhasználásának. Pályázat a Balaton Kiemelt Üdülőkörzetben településfejlesztési . Pályázatírás az Ön igényeire szabva: ECOPROFIN Pályázati és Pénzügyi Tanácsadó.


Pályázatok , állások, projekt hírek online fejlesztéspolitikai magazinja.

Hosszú várakozás után ismét megnyílik az az eszközbeszerzési pályázat , amelynek keretében és millió forint közötti támogatást . A teremeléshez kapcsolódó eszközbeszerzés , technológia fejlesztés, épület . Kapacitásbővítés ( eszközbeszerzés , telephelyfejlesztés, stb.). Megjelent a Foglalkoztatásbővítés ösztönzése című pályázati felhívás. Az alábbi listában megtalál minden aktuális uniós pályázati kiírást a Dél-Alföld régióban.


Támogatás összege: min. A pályázónak legalább önrészt kell . A mai napon a Pályázatfigyelő hírportál hivatalosan is bejelentette a tavalyi év legnépszerűbb pályázatát, a eszközbeszerzés pályázatot – derült ki a pafi.

Eszközbeszerzés a beruházási összköltség (összes elszámolt költség) -áig . Innovációs eszközbeszerzés pályázat - Még hétig beadható! Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot tartalmazza. Vegyszer beszerzés-GINOP-2. A napi szintű pályázatfigyelés. Pest megyében az eszközbeszerzés pályázat - vállalatirányítási rendszer bevezetése is támogatott.


Paál László és Margaréta. Települési kultúrház belső felújítása és kapcsolódó eszközbeszerzés. Pest megye célzott pénzügyi támogatása - pályázati felhívások. A vállalkozók előtt nyitva álló pályázati és.


A támogatást – a pályázat benyújtásakor – már bejegyzett vállalkozás vagy érvényes. Vállalkozók figyeleEzek a pályázatok még nyitva vannak! Tájékoztatjuk leendő Pályázóinkat, hogy a pályázati dokumentáció módosult!


Nyertes pályázat orvosi eszközbeszerzésre. Tolna megyei foglalkoztatási paktum. KKV-k eszközbeszerzését támogató felhívásra.


Ft eszközbeszerzésre (műszer, terápiás eszköz, diagnosztikai eszköz). Folytatódik a népszerű pályázat , a “Fiatalok vállalkozóvá válásának.

Alapítvány online felületén. Elérhető maximum támogatás:4. Informatikai eszközbeszerzés támogatása. Találja meg a legfrissebb pályázati hírek között az Ön vagy Cége számára.


A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén felhívás, mely keretein belül . A felhívás keretében ugyanis a pályázó teljesítménye a támogató által. Nagyvenyimen is nagyon örülnek a pályázati lehetőségnek, hiszen több mint millió. Baracson szintén boldogság a megnyert pályázat , ahol az óvoda eszközbeszerzését támogatja a Magyar Falu . A mezőgazdasági termeléshez megpályázható tevékenységek köre: eszközbeszerzés , .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések