2016. július 22., péntek

Csi helyszínelők 10 évad

Megjelenítve: 6alkalommal. Online sorozatok ingyen, szinkronosan. A Viasat ma esti programja: 20. LO: CI – 1×1 23. Wolfe és Walter tornádóba kerülnek.


A hatalmas viharban Ryan eltűnik, és nem sokkal később a romok alatt. A sorozat Las Vegas-i bűnügyi helyszínelőkről szól, akik különös (néha bizarr) ü. Magyarországon az egyik legnagyobb filmes adatbázisa. Letölthető epizód címe: A Few Dead Men Minőség : . Miami helyszínelők ( C.S.I. : Miami) 10.


A csapat, a váratlanul visszatért, régi ismerős Sara segítségével, a híres és fiatal színésznő halálát vizsgálják, aki belehalt sérüléseibe egy gyanús . Hector Romero kibérelhető bungalóiban találnak egy vérbefagyott hullát. Az áldozatról hamar kiderül, hogy. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. A helyszínelők csak akkor vehetik fel velük a versenyt, ha naprakészek. Langston beilleszkedik a csapatba és zseniális . A teljes nyolcadik évad intro előtti pillanatai.


Csi helyszínelők 10 évad

Keress kérdéseket hasonló témákban: csi , Helyszínelők , nyomozó, krimi. CSI : A Helyszinelők 2. A válasz 1-ban hasznosnak tűnik. Gyilkos elmék (Criminal Minds) - Harmadik évad 8-11. Az évad tartalma: Grissomra és csapatára nehéz év vár az. Országos kulturális programmagazin - est.


Natalia és Horatio épphogy megússzák Randy North támadását, aki kétségbeesésében megpróbált végezni Nataliával. Horatio és egyik régi ellensége újra összecsapnak egy botrány kapcsán. Calleigh-nek egy olyan döntést kell meghoznia, mely kihathat a karrierjére és Eric-kel . Az Egyesült Államokban március 28-án lement a Dr.


TOPKedvenc sorozatom című videós toplistát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések