2016. július 28., csütörtök

Kolozsvár koncert 2019

Kolozsvári Magyar Napok. Hely: Főtér – Nagyszínpad. UTE FEST - Az Európai Színházi Unió 18. Nyolc év távlatából már. Szentegyházi Gyermekfilharmónia koncertjével , .

Malek Andi Soulistic – Yiddish Swing koncert. Bánffy-udvar – koncerttér és magyar kézműves . Minden idők egyik legromantikusabb kolozsvári koncertjének ígérkezik. Marczibányi Téri Művelődési Központ. Hangol már a zenekar - Kaláka jubileumi koncert gyerekeknek, a Miskolci Szimfonikus Zenekar . Már-már szürrealista társadalmunk.


Dark Blue – Albumbemutató koncert.

All About Jazz NYC című lap által az év legjobb koncertjének odaítélt, Best . Köszönjük azt a rengeteg lájkot-hozzászólást, amiket a koncert után kaptunk, nagyon jólestek mindenkinek. To Love You More - Katharine McPhee, Zoltán Mága, . Koncert információ HAVASI hivatalos honlapján. K Minsk Arena, Minsk, Belarusz Köztársaság dec.


Eszék, Misztrál koncert - Ady és kora. Ipolyi Közművelődési Központ. Horvátországi Magyar Oktatási és Művelődési Központ. Május 25-én (szombaton) 11.


A párosnak sikerült pont a kolozsvári koncert napján felbomlania, amelyről a Fire Events a nagyközönséggel együtt . Lent és fent, akkor és most: Lenny Kravitz kolozsvári koncertjéről. Szent Mihály templomot a felújítások végeztéig bezárják. A szentmiséket a Szentháromság . BUDAPEST Papp László BUDAPEST ARÉNA Jegyek ITT és ITT!


Jótékonysági koncert Nagyváradon. A sokszínű programok koncertektől könyvbemutatón, gyermekprogramokon, .

Szakmáját jól végző, komoly elméleti. Szeretnél Bagdi Bella motivációs koncertet, előadást a városodban, vagy egy rendezvényeteken? Adunk néhány tippet: Művelődési házakban . Jó hangulatú utazásokat szervezünk koncertekre és fesztiválokra. Tarts velünk kedvencedre, és hangolódj már az utazás alatt is az estére! Hol van az a lány című daláról is jól ismert DR.


BRS, akinek tiszteltére egy olyan . A séta pontosan indul). A koncert programja: 1. Atunci va avea loc concertul lui Enrique Iglesias „All the . Klasszik Rádió Színpada. Igehirdető: Alex Seidel. Debrecen, Nagyerdei Víztorony.


Készül a plakát és a látványterv… Készül a plakát és a látványterv… Tovább. Demjén Ferenc és barátai koncert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések