2016. július 29., péntek

Gumiabroncsjavító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam

Kattintson a részletekért és küldje . A gumiabroncs - javító és kerékkiegyensúlyozó feladata a gumiabroncsok szerviztevékenységét végző műhely üzemeltetése. A gépjármű- kerékpánttal és . A szakmai képzés országosan elérhető, kedvező áron, részletfizetéssel. Iratkozz be gumiabroncs - javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyamunkra! Miért épp a Focus oktatóközpont? OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.


Gumiabroncsjavító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam

Tanfolyam típusa ‎: ‎OKJ szakképesítő Képzés megkezdésének feltételei ‎: ‎18. Jelentkezzen és szerezzen . Nyilvántartásba vételi. A felkészülést az igénybe.


A tanfolyam csoportos formában valósul meg. OKJ-s tanfolyamot keresel? Gumiabroncsjavító és kerékkiegyensúlyozó okjs tanfolyam budapesten. Imádod a kocsikat, és . Előképzettség nélkül nem ad szakmát! GUMIABRONCS - JAVÍTÓ ÉS KERÉKKIEGYENSÚLYOZÓ TANFOLYAM.


Gumiabroncsjavító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam

Szeretnél egy jó csapatban dolgozni egy jól menő márkaszervizben? Leggyakrabban a kerékkiegyensúlyozó kalibrálására, valamint az emelő. IKT eLearning tanfolyam - IKER 2. E-00001/2013/D04 3/4/2015.


Keress kérdéseket hasonló témákban: gumi, vállalkozó, autó, tanfolyam , . A képzés megkezdésének szükséges feltételei: emeneti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések