2016. július 15., péntek

Óbuda újság

Óbuda újság

Békásmegyer Önkormányzatának lapja, megjelenik kéthetente. Felelős szerkesztő: Klug Miklós Kiadó: Impress-Régió Kft. Kerületi Újság - ahol a hírek a földön járnak.


Szám, Dátum, Formátum, Megjegyzés. Hírek, információk Óbudáról. Az Óbuda – közösséget építünk logó és szlogen az önkormányzat honlapján. Idén ünnepelte hetvenedik születésnapját a Pro Óbuda díjjal kitüntetett Antal. Immár negyven éve tehát, hogy az Óbuda Újság képes krónikásaként járja a . Budapest, Szentendrei út 32.


A képre kattintva nyitható meg az Óbuda Újság PDF formátumban. Dolgoztam az Óbuda Újságnak , és az üzemi lapoknak, mint a Felvonó híradó, Harisnyagyári dolgozó, Textilélet, Ganz híradó. Október 14-én és 15-én 7-től óráig rendezi Óbuda-Békásme-.


Óbuda újság

Előtérben a városrész fejlesztése, információs pont nyílik 4. Esernyős: a közösségépítés centruma 2. RSS - Óbuda újság archívum új számai. Térszínház - architektonikus színházi élmény, a teljes embernek! A cikk az alábbiakban olvasható. Pályázattal a hatékonyabb oktatásért. A tehetséggondozás új formái a Bárcziban.


Pörögnek a bringásreggelik 13. Támogatott bringázás, Kerékpárbarát III. Klubbunkról nemrég megjelent cikk az Óbuda Újságban. EP-választás júniusban. Rövid cikk adott hírt az origami találkozóról az Óbuda újság XIV.


Béres András: Mivel a lapban nem jelenhetett meg, itt hozom nyilvánosságra, az Óbuda Újság szerint nem megfelelő tartalmú interjúmat. Egy fatáblácska üzenete. Valaha régen, amikor még fapados ülései voltak a hévnek, vidéki, bejáró . Elérhetőség: Klubvezető: Stollmayer Nikolett. A nagysikerű rendezvényt a Családbarát Óbuda csoport és a Három Királyfi,.


Egyed László tudományos újságíró . A Magic Burger az Óbuda Újságban is! Sárkányhajósok Óbuda dicsőségére! Az Óbuda Újság megjelenésének másnapján már nem volt szabad időpont az Egészségkörút Óbudán sorozat 6. Horváth Dóri es Barnák Viki, Egerben az Orsz. Számadó László, az Óbudai Árpád Gimnázium. Lapzártakor érkezett: idén harmadik alkalommal ren- dezték a kerületi pedagó- gusnapot június 9-én az.


Kulturális Központ- ban. Tárgy: információ megjelentetése az újságban a római-parti fövédműről. A kerületi lakók tájékoztatását szolgáló Óbuda újság az utóbbi hónapokban . Népszava főmunkatársa, Balláné Ludwig Dóra, a Budai Polgár vezető szerkesztője és Karalyos József, az Óbuda Újság és a Mai Belváros . Klub és iroda, A klubdélutánok programját az Óbuda Újság közli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések