2016. szeptember 28., szerda

Miert nem tudom megnyitni az mms t

Mi az oka annak, hogy nem tudom megnyitni az mms üzeneteket? Samsung Galaxy Aa telefonom és nem tudom megnyitni őket. Miért nem tudom megnyitni a beérkező üzeneteket gyakorin? Kaptam egy Huawei Ytelefont,de van egy kis gondom vele. Nem lehet megnyitni az üzenetet - lehetséges okok.


Mms küldés probléma - Mobilarena Fórum. A teló nem tudja letölteni az mms - t. Motorola oldalán található egyéb telcsik beállításaival, jobbra nem tudok gondolni. De nem ertem miert nem allitottak be a szolgaltato uzleteben a telot,. Ellenőrizni nem tudom , de a többiek utána megerősítették, hogy így megy.


Az új szövegek megjelennek a képernyőn, de nem tudom megnyitni őket, vagy ha . Nem kapom meg a banktól, szolgáltatóktól érkező SMS-eket. Miért küldi a telefonom a rövid SMS- t is több üzenetként? Ott van egy letöltés opció, rákattintok, de semmi. Bárkinek küldhet üzenetet – akár a . Mindenkiben két én lakozik, állítja David Brooks elmélkedésében. We use cookies on the . Szeretném azonban, ha megpróbálna megnyitni a Galéria alkalmazást,.


Miert nem tudom megnyitni az mms t

Persze nem tudom megnyitni az URL- t , azt írja, ellenőrizzem a beállításokat. De megosztani nem tudom. Ha nem írod be az e-mail címedet, akkor a telefon nem fog rögtön. A gyári Home általában vagy oldalból áll, telefonja válogatja.


A másik bajom vele, hogy a dátumot és az idõt miért nem lehet teljesen. Ez azt jelenti, hogy az üzenetet nem szükséges megnyitni a. Fogadást egyelőre nem tudtam tesztelni, de amint lesz új információ,. Lehet, hogy nem az Apple szervereivel van probléma épp, hanem a te eszközödön. Ehhez nem kell mást tenne mint megnyitni a Beállításokat, majd az Üzenetek.


Miert nem tudom megnyitni az mms t

Képeket küldtünk és csak mms -ben ment el! Közben fogadni tudok üzeneteket, csak küldeni nem. Csak valamiért nem tudom megnyitni a gépen a mem kártyát. MMS -szolgáltatás, de tkp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések