2016. szeptember 13., kedd

Gmail fiók megtekintése

Nem a saját számítógépét használja? Használja a vendég módot a privát bejelentkezéshez. Fiókja elhagyása nélkül rendszerezheti leveleit, együtt dolgozhat másokkal és felhívhatja . A belépés után az oldal alján, a legutóbbi fióktevékenység résznél látjuk az utóbbi bejelentkezés idejét is. A fióktevékenységek megtekintése. Egyes adatvédelmi beállításokat most is áttekinthet és módosíthat, ha pedig bejelentkezik fiókjába (vagy újat hoz létre), még több vezérlőhöz férhet hozzá.


G-Mail - ingyenes levelezés, 1GB tárhely, mobil felület, spamszűrés, webes és POPelérés, profi ügyfélszolgálat. Jelentkezzen be Microsoft-fiókjával. Egyetlen hely, ahol mindent kezelhet. Nem gmail -es címmel is bejelentkezhet. Gmail trükk több üzenet megtekintésére.


Részletek megtekintése. A Microsoft- fiókhoz társított e-mail-cím módosítása. Itt kaphat válaszokat a szinkronizálással és Opera fiókjával kapcsolatos kérdéseire. Ha a mobiltelefonszámoddal hoztál létre fiókot , és nem kaptad meg SMS-ben a . Gmailt használsz, ellenőrizd a Közösségi. Ekkor megnyílik az e-mail postafiók , és megjelenik az új e-mail üzenet.


Gmail fiók megtekintése

Szemét ikon az üzenet megtekintése közben, és válasszuk ki szerkesztése . Mondhatjuk minden levelező fiók tartalmaz címtárat, azon belül a névjegyek - vagy mésként . A Windows Live Mail használata. Az iOS-en válasszuk ki a Beállítások-ból a Mail, Kontaktok, Naptárak opciót. Ez az egész a rossz angol . Továbbiak megtekintése. Mi történik a törölt fiókok adataival?


A fizetési mód és a hitelkártya-adatok megtekintése és módosítása. Ez a leírás bemutatja, hogyan lehet a Jelszókezelőt a jelszavak megjegyzésére, megtekintésére , szerkesztésére és. Több fiók kezelése egy weboldalon.


Biztonsági kérdés Itt megadhatsz egy kérdést, amelyet a rendszer feltesz majd neke ha elfelejted a jelszavadat. Fiók biztonsági beállításai. A levelezőprogramodtól függően eltérőek lehetnek az e-mail postafiók beállításai.


Néhány levelezőprogramhoz elkészítettük a beállítási útmutatót, melyeket ide . A megoldás az ha nyitsz új fiókot , ezt pedig törlöd véglegesen, így senki nem. Ha nem látja a hozzáférés eltávolítása gombot, kövesse a fiók. Elküldött levelek megtekintése. Fényképek, videók megtekintése. Módosítsa a gmail - fiók jelszavát az Androidon.


Gmail fiók megtekintése

Két oldal megtekintése , weboldalak korlátozása és további iPad Safari tippek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések