2016. szeptember 7., szerda

Autó gőztisztító gép eladó

A Twist Öko Gőzautómosó küldetése egy forradalmian új autótisztító szolgáltatás biztosítása. Az autók tisztítására a legjobb gőzautómosó technológiát . Menikini gőztisztító gépek. Autómosók és alkatrész üzletek, autókereskedők , szállítmányozás, ipari és . Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - gőztisztító.


Teljesen mobil, autó akkuról is működtethető.

Vásárolj azonnal, licitálj. FIF 900W gőz tisztító gőzkacsa gőztisztító. Mobil autómosáshoz kifejlesztett gőzfejlesztő gép , mely minimum 1Ah . Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak ! Tisztíts még hatékonyabban!


A kimagasló tisztító-teljesítménynek köszönhetően a gőztisztító készülékek az összes. Az önkiszolgáló gőztisztító készülékek gyártója az autómosókhoz, érintés nélküli.

Ezek többek között az alacsony ár -, időmegtakarítás, kényelem a . Kezdetben autótisztítás minden területén alkalmaztuk. Látva ezt, az első gép telepítése után hamarosan beüzemeltük a másodikat és a. Az ápolt, tiszta autók erősítik a vevők bizalmát, nem érdemes a minimum havi. Cleanfix gőztisztító gép kölcsönzése Budapest és vonzáskörzetében.


A gőzös autómosók új helyettesítői a hagyományos vizes autómosóknak: Az árak az ÁFÁT nem tartalmazzák! Gőztisztítás magas nyomású forró gőzzel. Optima Steamer DMF (diesel).


Ingyen házhozszállítás. VILEDA Steam XXL Power lines gőztisztító - Gőzölős felmosó. Az autókárpit tisztítás és a teljes autókozmetika szolgáltatásunk nálunk az egyik.


Az autóján használt ápolószereink teljes mértékben természetes . HU Philips, Solac, Ariete gőztisztítókat kínál vásárlóinak. Akár ingyenes szállítással, év garanciával, azonnal! Vileda Steam gőztisztító utántöltő - steam mop ACC. A képen a következők lehetnek: ember, , mosolygó emberek, autó. Szállítási idő: munkanap.


GAL KW bar gőztisztító berendezés.

Fortador gőztisztító viszonteladó lehetsz most akár Te is! Hiányzó: autó Selfservicecar Kft. Rengeteg potenciális autós ügyfél. Már több helyen sikerrel működik.


Miért FORTADOR gőztisztítógépet válassz? A gép lelkét adó legfontosabb alkatrészek . Rendeljen gőztisztítót garanciával az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes személyes átvétellel szaküzleteinkben és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések