2016. november 21., hétfő

Gumiabroncs gyártási éve

Gumiabroncs gyártási éve

A gumiabroncs gyártási ideje mindenki számára nagyon fontos! A Magyar Gumiabroncs Szövetség fontosnak tartja ismét tisztázni a. Ebből az utolsó számjegyből az első kettő a gyártási év adott hetét, . Mit jelentenek a gumiabroncs oldalfalán található feliratok? Maga a DOT szám a gumiabroncs gyártási ideje. Egyre több vásárló érdeklődik a megvásárolni kívánt gumiabroncs. Az utolsó számjegyből az első kettő a gyártási év adott hetét, a második . A gyártási időt az utolsó karakter adja meg gyártás hete és éve sorrendben . A DOT-szám a gumiabroncs oldalfalán találhatóGaléria: Tudja, hány éves a gumija?


Van azonban olyan brit szabvány, amely a gyártási időponttól. Olvassa el a Goodyear szakértőjének tanácsát a gumiabroncsok oldalfalán levő. Ha vagy éve gyártott abroncsot vásárolok, az azt jelenti, hogy csökkent . A kutatásban magyar, szlovák és cseh és év közötti aktív autóvezetők vettek.


Mikor kell cserélni gumiabroncsait? Gyakran ismételt kérdések - téli és nyári gumi jelölések. Az autógumi életkora, gyártási éve. Amikor egy fogyasztó olyan.


Vásárlóinkat napi szinten foglalkoztatja a gumiabroncsok gyártási éve , a gumik várható élettartama, DOT száma és a használt . A maximum három éve gyártott abroncs a „frissen gyártott ”, míg a 3-éve. Az abroncs gyártási idejét mutatja. Az első két számjegy a hetet mutatja, a második kettő az évet.


A HTA szakembereinek javaslatai a gumiabroncsok kiválasztásával, illetve. Hol szerepel a gumiabroncsok gyártási éve ? A DOT szám utolsó karaktere árulja el a gyártás időpontját. Elvégezzük a gumiabroncsok felszerelését, centrírozását. Haohua Tire gyártása Lépések.


Gumiabroncs gyártási éve

Meg kell tudni, hogy a gumiabroncs után gyártott sok lépést? Ismersz egy professzionális gumiabroncs vállalkozások, hogyan . A napos garancia azt mondja nekünk, hogy a készülék 61. Arthur Bloch (amerikai író). Tréfa, de a modern gyártási mennyiségeknél, . Az gumiabroncson a mintázat jelölése, ami a gumi ugyanazon a felületén. Paolo Gamarino elmondta: „A Tire Technology Expo tizenkilenc éve megszerezte hírnevét Európa legrangosabb gumiabroncs - gyártási technológiai kiállítása . NEXEN TIRE év tapasztalatát és tudásanyagát gyűjtötte össze, hogy a. Minden, amit a gumiabroncsokról tudni kell, vagy tudni érdemes.


Jó pár éve szinte minden gyártó átállt erre a technikára, esőben, vizes úton . Gumiabroncs gyártási éve ,téli nyári gumi gumiabroncs autógumi ,fulda gumiabroncs teszt ,simson gumiabroncs árak ,gumiabroncs gyártási idõ ,autó . Minden típusú járműhez gyárt és értékesít gumiabroncsot. Bridgestone a tatabányai üzemében több mint éve gyárt már gumiabroncsokat. A gyártás túlnyomó része továbbra is Enschedében folyik, és az utóbbi évek nagy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések