2016. november 9., szerda

Szőnyegtisztítás solymár

Szőnyegtisztítás solymár

A szőnyegtisztítók különböző fajtájú szőnyegek tisztítását vállalják, a tisztítás módja fajtánként eltérhet. Padlószőnyeg, perzsaszőnyeg, shaggy szőnyeg, gyapjúszőnyeg minőségi tisztítása . Central Europe Gyorstisztító És Szolgáltató Kft. Rendeljen most kedvező áron.


Kézi perzsa-, rongy-, torontáli szőnyeg TAVASZI . KERÜLET SZŐNYEGTISZTÍTÁS 4. Várja Önt egy szőnyegtisztító éves szőnyegtisztítás rutinnal, kedves. Alaptevékenysége: szőnyegtisztítás. Jelen ÁSZF hatálya kiterjed valamennyi Magyarország területén kötött olyan jogügyletre, amely a . Címkék: ablaktisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás , takarítás . Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök: 06:– 21:00. Takaritógép bérlés,kölcsönzés,keresse Madeline Clean-t! Solymár Szent Flórián u. Szőnyegtisztítás : Gépi perzsa (műszálas)-, velúr-, padló szőnyeg.


Ez a technológia vegyszeres vízzel átmossa a szőnyegeket. Pest Budapest Maros utca 27. Számunkra fontos a minőség és a megelégedettség, ezért használunk vegyszeres és BIO tisztítószereket is!


Szőnyegtisztítás solymár

Nem szeretne sok időt . A szőnyeg a lakás vagy iroda tisztaságának egyik legkényesebb pontja. Ritkán gondolunk rá, de minden piszok a levegőből, a cipőnk talpáról, a tányérról, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések