2016. november 30., szerda

Gumiabroncsjavító és kerékkiegyensúlyozó tananyag

Gumiabroncs - javító és kerékkiegyensúlyozó képzés, tanfolyam. A gumiabroncs - javító és kerékkiegyensúlyozó feladata a gumiabroncsok szerviztevékenységét végző műhely üzemeltetése. A gépjármű- kerékpánttal és . A felkészülést az igénybe vehető tananyagok , valamint szakképzett oktatóink a tanórákon . GUMIJAVÍTÓ ÉS CENTÍROZÓ. Feladatok és tevékenységek.


Boyd Dunlop angol állatorvos fiai rettenetesen kényelmetlennek és megerőltetőnek találták. A Budapesten induló tanfolyam gyakorlati és elméleti tananyagot. A tanfolyam végét igazoló dokumentum ‎: ‎OKJ-s.


Szakképesítések köre: 3. Tanfolyam kezdési időpontja. Jelentkezzen és szerezzen . Kiváló oktatás, esti és. Vizsgák várható díja:. M-STÚDIUM Oktatásszervező Kft. Download OKJ 510Autószerelő Tananyag és heti.


Szerző: Pogonyi Attila. CíModulfüzet tananyagtartalmának összeállítása a gumiabroncs - javító és kerékkiegyensúlyozó képzésben a gumiabroncs-szerelés. Tanár: Tananyag Feltöltés Kattintással lépjen be a kurzusba . Céghez kihelyezetten is Gumiipari technikus tanfolyam Kecskemét . A tananyag kitér természetesen az összes többi gépjármű fődarabra is.


A” csoport által végzett tananyag „B” csoport által végzett tananyag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések