2017. május 19., péntek

Candy mosógép hibakódok

Candy mosógép két lehetséges módon értesíti a tulajdonosot:. Kandy mosógép kijelzőjén:. Candy GRAND 6: A bal oldali felső illetve alsó led 1másodperces ütemben villog,. Szeretne magyarázatot kapni a mosógépén lévő szimbólumokra? Sütője funkcióinak részleteire kíváncsi?


Candy mosógép hibakódok

Töltse le Candy termékének felhasználói kézikönyvét. A meghibásodott mosógép által jelzett hibakódok , hibüzenetek jelentései, lehetséges okok és javításuk. ERROR CODE MOST PROBABLE REASON FOR THE ERROR CODE: ERROR Defective Cuore Control Module – Not Programmed Cuore Control. Villogó fények, hibakódok nem működő mosógép.


Sxw0nn Does your Hoover or Candy washing. A mosógép melegv íz-ellátását alapvetően két féle képen lehet . Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés? Kattintson egy csillagra az értékeléshez! Küldje el az értékelést.


Whirlpool mosógép Fhibakód okai, ezek javítása. Szenvedek egy Candy elöltöltős masinával, C 1TXT. Elindul minden program, maj kb.


Keress kérdéseket hasonló témákban: mosógép , hiba, javítás, szerviz . Error 5” hibával megáll! Candy CSF 4E mosogatógépem megadta magát, tegnap este nem. Válassza a Legjobbszerviz. Ha törés mosógép Candy kiadja a hibakódot a kijelző vagy a kijelzés villog számos alkalommal. Mit jelentenek a hiba E0 E0 E0 E1 és minden olyan.


Biztosítsa a lefolyótömlő helyes helyzetét. A lefolyótömlőt legfeljebb cm-re mélységig lehet a lefolyóba engedni. Szeretném, ha sokan megtudnák, hogy miért nem kellett a meghibásodott mosogatógépemhez szerelőt hívni. Ezek a hibakódok nemcsak a Candy , hanem a Hoover és a ZEROWATT . AEG mosógép hibakódok : Ehibakód – Vízbetöltési probléma a mosás alatt. Ehibakód -Vízbetöltési probléma a szárítás során.


Ha a mosogatógép kemény vizet használ, az edényen. Standard edénykészletek száma. Tartsa be az óvintézkedéseket a mosógép alapvető használata során. Netán ez valami hibakód lenne? Hibakódok : A REFRESH program . Minden előzmény nélkül, egy . The dishwasher has failed to fill with water in a reasonable time.


Candy mosógép hibakódok

Számtalan oka lehet: mosógép túlterhelése, nem megfelelő mosószerek használata vagy egyéb. A kivillanó fények valamilyen hibakódot jeleznek. Ekódot a legnépszerűbb modell a mosógépek Candy nem tud eleget tenni, ez a hiba nem a bennük rejlő.


Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések