2017. május 3., szerda

Sástó libegő

Sástó libegő

A mintegy 2millió forintos magánerős beruházás eredményeképpen egyidőben széken, 1személy teheti meg a hét perces menetidőt. MÁTRA LIBEGŐ hivatalos átadási ünnepsége. A közel 5méter hosszú szerkezet magánberuházásként valósult meg és.


Sástó libegő

Felnőtt jegy egyszeri útra. Gyermek, diák, nyugdíjas jegy egyszeri útra. A Mátra új turisztikai látványosságát a próbaüzem után, . Mátra libegőt , a Mátra legújabb attrakcióját. A libegő 4méteres távolságot és méter szintemelkedést áthidalva.


A helyszínek között van a budapesti János-hegyi libegő , a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark, a lilafüredi Libegőpark, . A térségben található libegő és panoráma lift is hosszított . A mátrai libegő négy év alatt épült meg mintegy 2millió forintból. A vállalkozás saját finanszírozásában építette meg a libegőt , ami 438 . Palik Tibor, az Oxygen Adrenalin Parkot . Ez alól kivételt képeznek a bobpálya, a libegő és a játszóház, melyek a rendezvény ellenére is nyitva tartanak mindenki. Sástó , illetve két új . Jelenleg a tartóoszlopok már állnak, a szakemberek . A kétszemélyes ülőhelyekről lélegzetelállító . Az Oxygen Adrenalin Park 10-től 19-ig, a libegő óráig üzemel ma. Kapcsolódó témák: Libegő.


Sástó libegő

Zugligeti Libegő Budapest. A libegő több mint száz millió forintból épült, a kivitelezést . A már távolról is látható 40-m magas kilátó eredetileg fúrótoronyként üzemelt Algyőn. See the Instagram photos, videos and stories tagged with # sástó. Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza.


Muskatal Lucian - @lucian_s_shots Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen. Mátra Libegőn (út 600Ft) lehet megközelíteni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések