2017. május 12., péntek

Miskolc rendőrségi hírek

Finn módszeres ellenőrzés a reggeli csúcsban. Autó égett Szirmabesenyőn. Az elmúlt órában történt. Prostitúció , rendzavarás, halálos baleset az elmúlt órában.


Bűnügyi hírösszefoglaló a . Balesetek, bűnügyek, rendőrségi hírek - boon.

Folyamatosan frissülő, minden témát felölelő hírfolyam. Böngéssze a legfrissebb híreket , és nem marad le semmiről! Kék hírek baleset, rendőrség. Januárban lesz egy éve annak, hogy a rendőrség közzétette annak az ötven legkeresettebb bűnözőnek a nevét és fényképét, akiket.


A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként egy éves nőt . Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Hírek. Miskolc polgármesteri hivatala. Drog, lőszer, potencianövelő - mit nem találtak a miskolci jómadárnál?


O1G feliratot pingált a miskolci kapitányság egyik liftjébe.

A gyermeket az Ivano-Frankivsz megyében. Ha létezne rendőrségi hírek megírásáért járó Pulitzer-díj, . Pályázat -tanéves képzési idejű rendőr tiszthelyettes szakképesítés megszerzésére. A megyei rendőr -főkapitányságok toborzó csoportjainak. A Szakgimnázium igazgatója, Hollósi Gábor r. Az egyik párbajozni akart a kocsmában a rendőrökkel, a másik beszívva szemetelt.


A rendőrség is készül az FTC - DVTK mérkőzésre. Jól sikerült tegnap este a buli egy . Kábítószert, lőszert és hamisított potencianövelőt találtak egy miskolci férfinál. A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek. A gyanútlan sértettnek csak óra elteltével vált mégis gyanússá az eset, és értesítette a rendőrséget.


Rendőr Országos Pontszerző Bajnokságok. Győr és a régió legfrissebb hírei. Szolnok belterületén, az Ady Endre úton történt anyagi káros közlekedési baleset – adta hírül a rendőrség honlapján. Oxygen TV, RádióGyőr,.


Laptopot lopott a férfi. Belföld Forrás: police. Videó : meneküléskor egy nő lerántotta a miskolci rabló maszkját.


Felvétel alapján is keresi a rendőrség a miskolci pénzintézeti fegyveres rablóját.

Kezdeményezte a távoltartás elrendelését a rendőrség egy tartalékos . Míg régebben a rendőrség menetrendszerűen tájékoztatott. Előzés közben fának csapódott egy autó a 82-es főúton. A balesetben az autót vezető nő a helyszínen életét vesztette.


A mai nap hírei 18:45-kor. Híradó - A nap legfontosabb híreivel !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések