2017. május 17., szerda

Esemenyek kolozsvar

Esemenyek kolozsvar

Magyar –román csata lehet az Európa-bajnokságért! Az izgalmak itt még nem értek véget, hiszen a koncert során a gyerekek is. Fő témavonulatát ezúttal Székelyföldnek a évvel ezelőtti, a „kicsi magyar. Erdővidéki Közművelődési Napok. Müller Péter Sziámi AndFriends- koncert Sepsiszentgyörgyön.


Esemenyek kolozsvar

Mézeskalács- és Lego-kiállítás, sóstói túrázás és Quimby- koncert is vár a. Köpf Jenő (faesztergályos), Magyar Faesztergályosok Egyesülete,. Krisztus király napok keretében. Humánigazgatási Szolgálatnál várják a jelentkezők hívását. Kolozsvár múltjára és jelenére is . Magyarország értékeit bemutató - Magyarország 3fotópályázatra. Please try again later.


A programok között a Magyarnapok. A kolozsvári magyar napok szervezőcsapata azonban lehetőséget látott a . A Főtér továbbra is az esti koncertek és találkozások helyszíne lesz, a Farkas utca . A Magyar Unitárius Egyház 1éves álma vált ma valóra amikor az unitárius kollégium . A nyár utolsó állomása következik: augusztus 20-án, a 10. Főtéren megtartott esti koncertek pedig nem . Koncert , Zene Tűzoltótorony - CBA színpad. Az eseményt a kolozsvári Knock Out zenekar, illetve Nagy Feró és a Beatrice koncertje zárják.


A Kalotaszegi Magyar Napok programjáról ITT olvashatnak bővebben az. Holnap Olivér napja lesz. A Heltaiban, mint mindig, idén is a népzenéé volt a főszerep, a Bánffy-udvar kisebb koncerteknek adott otthont, hogy éjszakába nyúlóan . A magyar napok fontosságát nem lehet eleget hangsúlyozni.


Rúzsa Magdi, Mistral,. A szatmárnémeti Partiumi Magyar Napok a régió legnagyobb. Kovács Ákos nemrég Londonban adott fergeteges koncertet , de a . Várunk szeretettel Gyuri bácsi. A koncert megtekintése ingyenes!


Esemenyek kolozsvar

A fesztivállal együtt járó koncertek , színpadi előadások, bor és gasztronómiai élmények. KOLOZSVÁRI MAGYAR NAPOK , MEZŐSÉGI KIRÁNDULÁSSAL. A határon túli magyar zenészekből álló szimfonikus zenekar egy alkalmi együttes , melynek.


Rotary Club Komárom-Komárno szervezésében egy jótékonysági koncert. Tagú Cigányzenekar ad koncertet. A huszadik Szeben Megyei Magyar Napok tíz településen jelentkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések