2018. április 11., szerda

Kos férfi ikrek nő párkapcsolat

A diplomatikus és dinamikus . A Szűz és a Vízöntő párkapcsolata. Az Oroszlán és a Mérleg párkapcsolata. Ikrek – Kos szerelmi horoszkóp.


Az átérzi a mindennapjaidat, mert valódi nők , férfiak , testvérek, barátok készítik. Kos szinte mániákusan ragaszkodik ahhoz, .

Vezetési ösztöne miatt a párkapcsolatban is felül akar kerekedni. Nincs mély kapcsolata a Kos , a Vízöntő, az Oroszlán, és a Mérleg jegy. Szórakozzál valahol máshol. Ha most azt mondanám neke hogy ez egy rossz összeállás, mert a csillagokból ezt látom, akkor dobni fogod a . Most megtudhato melyek azok az árnyalatok, amit a férfiak szívesen látnak.


A normális párkapcsolatban mindkét félnek ugyanolyan jogai vannak. Legjobb szerelmi partnerei: Kos , Bika, Rák, Oroszlán, Szűz, Bak, Halak. A párkapcsolati összehasonlítás feltárhatja a kapcsolat mozgatórugóit!


Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI -Öntudatos, idealista.

Ennek legegyszerűbb módja az, hogy igyekezzünk mindvégig Nőnek maradni. Ez egy ideális párkapcsolat. Bővített párkapcsolati elemzés. A Nő csillagjegye, A Férfi csillagjegye.


Mi más is kéne egy Oroszlánnak mint a Kos heves udvarlása? Címkék: asztrológia, elsöprő, hűség, Kos , Oroszlán, párkapcsolat ,. Nos, az ikrek férfi nem ígéri le a csillagokat az égről, nem ígér meseszép. Még tartós párkapcsolatban is rejtély a Kosnak számára, Skorpió . A Kos nők rendkívül határozott, magabiztos emberek. Nyilas férfi nehezen tud megálljt parancsolni vadászösztöneinek. Bepillantás a Kos társas viszonyaiba.


A Bak nő szívesen segíti mindenben a Vízöntő férfit , de nem hagyja, hogy az erősebb . Tökéletes párod az Oroszlán és a Nyilas. Mindkét jegy szülöttei kellően energikusak. Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak vagyunk,. Egy kis leírás arról, hogy milyen tüneteket produkál a szerelem egy Kos.


A kos férfiak külső megjelenése rendszerint vonzza a nők tekintetét. Nagyon hűséges, nyugodtan kezeli a párkapcsolati problémákat is.

Logikus gondolkodásmódjáról . Ha párkapcsolatban él, a nap órájában képes a szexre gondolni, kivéve, . Illik hozzá: a Kos férfiak kéjvágya vetekszik az Oroszlán nőével: fáradhatatlanok. A szexuális vonzalom mindkét részről erős, és attól. Kos csillagjegyű társkeresők az ÚjSzerelmen. Ha a véletlen Kos nőt és Kos férfit hoz össze zajos veszekedések és szenvedélyes kibékülések. Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és . A Kos férfi szeme előtt mindig egy cél lebeg, amiért kész küzdeni, és addig nem.


Kiváló hódító, akit egyáltalán nem zavar, sőt, inkább lelkesít, ha a kiszemelt nő foglalt. Egy párkapcsolatban az igazi, klasszikus szerepek híve. Ismerve a Kos , e roppant férfias jegy karakterét, azt gondolnánk, hogy legyen bár férfi vagy nő , passzív, törékeny, alázatos partnerre vágyik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések