2018. április 10., kedd

Gyula étterem menü

Hétköznap napi menüvel és . Szeretettel várjuk kedves vendégeinket hetente megújuló, változatos menüajánlatunkkal. Az alábbiakban egy gyulai menü -körképet állítottunk össze, ami a. Májgaluska leves (3). Pulykacsíkok sajtszószban (7) Makaróni tészta (3), Sütemény (3).

Böngéssz az étterem értékelések között! Lazac tatár, meleg pirítóssal. Gyula étterem rangsora. Készítette és gondozza PC Gondnok Kft. Géza Konyhája – Kossuth tér 3. Mind a raguleves, mind a grillezett zöldség.


Gusto Étterem - Városház u. Minden hétköznap várjuk szeretettel minden héten frissülő menü ajánlatunkkal.

Ft, reggel – óráig kapható. Megmutatjuk, hol ebédelhet a városban. Válogasson kedvére a gyulai éttermek menükínálatából! Különtermében fő elhelyezését tudjuk . Különleges ajánlataink: RETRO EBÉD: - két fogásos déli menü regionális és . Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett. NOVEMBERI MENÜAJÁNLATAINK.


Kattintson a Letöltés-re és nézze meg nagyban! Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Foglalj asztalt akár online! Kósótlja meg a mindennap megújuló menüaljánlatunkat Választható levessel eltérő ételcsoportokkal 7Ft- tól. Köszöntjük a gyulai kézműves látványsörfőzde oldalán!


Változatos gyermekmenüvel, az étterem udvarán felállított saját játszótérrel, és hatalmas rajzfallal . Krúdy ételek, napi menü. A menü változtatás jogát minden esetben fenntartjuk. A családbarát gyulai szálloda első emeletén a 2fős kapacitású Büfé Étteremben svédasztalos reggelit, wellness menü ebédet és svédasztalos vacsorát . A közeledben is van ilyen étterem , de nincs fent menü ?

Saját heti menü összeállításához kattints egy menüre! Az ország első cigányvendéglője, Békés, Békés megye, cigány tájjellegű ételek. Restaurant was really nice, weitresses were charming and environment around was . Budapest neves éttermeiben dolgozott, mint konyhafőnök, Képíró Étterem , . Nézze meg a japán éttermünk választékát, egy új budapesti japán étterem eredeti japán ízekkel, kimagasló minőségben, kiváló . Komló Étterem Szombathely.


Szeretne értesülni heti menükínálatunkról és eseményeinkről? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések