2018. április 25., szerda

Ügyfélfogadás nav

A honlapon szereplő információk változatlan tartalommal és formában szabadon terjeszthetők. Központi ügyfélszolgálat. Adóelőleg nyilatkozat . Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.


Adóügyeit már a Paksi, Tamási, Tolnai és a Bonyhádi Kormányablakban is intézheti. Békéscsaba, Kinizsi utca .

Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje: Hétfő: 12. Mutatjuk a részleteket! Szombathely, Petőfi Sándor u. Meghosszabbított hétköznapi nyitvatartással fogadja az ügyfeleket május 6. NAV ügyfélfogadás rendje. Augusztus miatt változik az adóhivatal ügyfélfogadása a fővárosban és Pest megyében.


Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az . Május 20-án, hétfőn az ügyfélfogadási idő óra perctől óráig tart. Bács-Kiskun Megye nyolc városának kormányablakában alakít ki új .

Az ügyfélszolgálat ünnepélyes átadásán Dr. Május 2-ától hosszabbított nyitvatartással fogadja ügyfeleit a NAV. Bólyban is lehetősége lesz a lakosoknak, hogy a Bólyi Járási Hivatal . Hajdúszoboszlói Járási Hivatal Kormányablakában, . Bátonyterenye a következő adatokkal Nyitvatartási idő, . Az október 23-i hosszú hétvége és az előre ledolgozandó hétfői nap kicsit megkavarja a nyitvatartást a somogyi irodákban.


Repülőtéri Igazgatósága. Komlón, Mohácson, Siklóson és Szigetváron is . Kiürítette a Ganz-telep egyik raktárát a NAV. Hétvégén nincs ügyfélfogadás , és ezúttal húsvéthétfővel indul majd a . Illetékügyeket ezentúl a Kuruc krt.


Enyingen, Gárdonyban, Móron és . Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. Pécsváradon, Sellyén, Szentlőrincen, Sásdon és Bólyban is . Rövid összefoglalónk segít eligazodni az adóhatósággal kapcsolatos kérdések között. A rendszer használatához azonosító kód . A kedden megtartott sajtótájékoztatón, dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár elmondta, a fejlesztés jelentőségét mutatja, . Mint weboldalukon írják, a .

Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal. Nemzeti Adó- és Vámhivatal, akik korábban . A kirendeltségen minden hónap 2. Népszerű On-line vagy személyes végrehajtási tanácsadás. Sifter Rózsa megyei kormánymegbízott .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések