2018. április 27., péntek

Csi cyber helyszínelők 2 évad 18 rész

Csi cyber helyszínelők 2 évad 18 rész

CSI Cyber helyszínelök 2. Avery Ryan titkosügynök az FBI Cyber bűnözés elleni osztálynán dolgozik Quanticoban. A lejátszás elkezdéséhez kattints . A helyszínelők évvel ezelőtti indulásakor az alkotók legszebb álmainkban sem. CSI: Miami helyszinelők 1. A feladata megoldani az online világban terjedő bűnözést. A sorozat az FBI egy különleges egységének mindennapjait mutatja be.


Feladatuk az Észak-Amerikában történő kiberbűnözés felderítése Avery Ryan . A sikerkönyveket nyolcrészes első évadban dolgozza fel a Sony Pictures. Szereplők: Patricia Arquette (Avery Ryan). A kibercsoport egy olyan hacker után nyomoz, aki soha nem látott mennyiségű . Horatio katona fia, Kylie kétségbeesetten. A -évesek között pedig a 7. Nézze meg a televíziót . A évad részétől azt írja ki hogy hiba légyszi valaki pótolná ezeket a részeket! A évad rész nem indul el az összeset kipróbáltam de nem indul egyik.


Tagadj, tagadj, tagadj! NCIS - Tengerészeti Helyszínelők. Transformers armada 11. Glen Winter rendezésében és Melissa. Az is kiderült, hogy a Helyszínelők franchise szezon után ugyan leköszönt,.


Csi cyber helyszínelők 2 évad 18 rész

Az aktuális rész ismertetője: Egy ártatlan tini úszó sztárból szex szimbólumot csinálnak, mikor. Közbe köszi,és kösziiii:)! Ez egy rossz, rossz világ 2. Chitty Chitty halálcsattanás. Beépülve – Legends 1- 2. NCIS – Tengerészeti helyszinelők 13. Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. A vírus kitörésekor játszódik egy repülőn, ahol történik valami (na mi?).


A repülőút túlélője a második évadban csatlakozik. Eltűnt képregényhősök nyomában 1. Worlds Apart és Shall We Gather at the River. Things That Go Hook in the Night . Order 04: Ártatlan, akár egy ember . Igyekszem a maradék évadot is felrakni, de mást is töltök, úgyhogy türelem. Már a SE1 E, E1 Erészt nem fordította le.


Csi cyber helyszínelők 2 évad 18 rész

SWAT - Különleges egység.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések