2018. június 8., péntek

Fő út 88

MIVARDI NEW DYNASTY XL (2- MAN) bojlis sátor. TF GEAR - AIRFLOW 1MAN Bivvy - Felfújható személyes sátor - ÚJDONSÁG Kültéri Eszközök. Fox-EOS- Bojlis -bot- -5lb-13ft.


Sok horgász sátor kialakítása lehetővé teszi, hogy fel is álljunk benne. Többféle olcsó, használt bojlis sátor eladó. Hardshell Panorama 2Xl bojlis sátor téliponyvával eladó!

A LucX „Tiger” egy új generációs, soha nem látott újításokat tartalmazó bojlis sátor , mely egy 2- személyes nagy légterű sátorból egy mozdulattal egy 1-2 . Ez az új sátor külső ponyvával együtt kapható, ami bármilyen időjárási körülménynek ellenállóvá teszi. Szükség esetén akár ágy is el- fér benne! A padló ellenálló, rögzítése tépőzár segítségével történik, a sátor könnyebb felállításához megjelelölt bejárattal rendelkezik. Belül a mennyezetén db horog. Full funkciós személyes bojlis sátor.


A repülőgépgyártásból átvett rendkívül erős ám mégis könnyű anygokkal épített sátor. Fém tartozékai gumírozottak . Világmárkák, Magyarországon máshol.

Sátor Bedbox II Bivvy pontyhorgászathoz. Horgász ágy, sátor , szék (29). Sátorponyva Tanker Panoramax, pontyhorgászathoz. Delphin B- Clima Control sátor. A belsejében kisebb ágy helyezhető el U alakban vagy nagyobb párhuzamosan.


A két személy és a csomagok számára kényelmes bojlis sátor ún. Sátrak , Sátrak , ernyők, Minőségi bojlis horgászfelszerelések egy helyen, készletről akár másnapra. Lucx horgászsátor - Bivvy Bigfoot 4-személyes a Sátrak kategóriában. A LucX „Bigfoot” egy kiváló és praktikus sátor kifejezetten a kompromisszumokat nem tűrő bojlis horgászok.


Téli ponyvák sátrakra, minden, ami kiegészítés a sátorhoz. Carpon Terepszínű Személyes Sátor. Erős, külső takaróponyva.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Bojlis sátor , fél sátor , horgászsátor , horgász sátor , téli ponyva, téli takaró, sátor ,. Egy személyes sátor , két személyes sátor , brolly, félsátor , ernyős sátor , kemping sátor. TRAKKER Superdome Bivvy - személyes bojlis sátor.


Az ideális menedéket egy hosszabb horgásztúrára! Ezért óriási, hogy elférjen benne három nagyméretű .

LucX-Caracal-2-man-bivvy- bojlis - sator. Elől-hátul szúnyogháló, elő. A Dawn Breaker egy kiváló sátor fő részére. Nem csak elől, hanem a sátor hátsó részén is található ablak.


A Superdome Bivvy, a már jól ismert és rendkívüli népszerű Colossus sátor. Aljzata a sátor külső anyagával megegyező, vagy annál kicsit vastagabb, vízhatlanított orkánanyag. A nagyobb, -személyes túrasátrak előtere terjedelmes, . Trakker Superdome Bivvy személyes sátor.


Használatával kettős rétegűvé alakítható az EOS személyes sátor Növeli a hőérzetet. CRUZADE SESSION SZEMÉLYES SÁTOR. Ft értékű akkumulátoros fejlámpával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések