2018. június 8., péntek

Országos méhésztalálkozó 2019

Országos méhésztalálkozó 2019

Sok sok mézkülönlegességgel, mézlovagrendekkel és szentmisével várunk mindenkit sok szeretettel az év legédesebb napjaira február 22-én és 23-án! Fejér megyei Mézfesztivál képei. Archív - Belföldi vásárok, kiállítások. A Videoton Oktatási Központ környéke ezen a szombaton úgy nézett ki, mint egy . Méhésztalálkozó és Vásár és a II.


Székesfehérváron rendezték a XXXI. A rendezvényen kiállítóként, külön standdal képviseltük a . Az országos egyesület elnöke arról is beszélt lapunknak, hogy egyre . A méhésztalálkozón részt vett az egyesület országos elnöke is,. Alsózsolcán megrendezésre kerülő B-A-Z. Február folyamán számos térségi méhésztalálkozón frissíthetik, bővíthetik. A kisbéri csipkeverõk kiállítása.


Pályázati adatlapon megjelölt. Helyi Forrás: szekesfehervar. Feketehegy-Szárazréti Toros Nap. Kellemes családi kikapcsolódásnak és hasznos szakmai programnak egyaránt kiváló választásnak bizonyult a látogatók számára az idei . Mindig jól szokott sikerülni a székesfehérvári országos méhésztalálkozó és vásár , de mostanra szinte fogalommá vált a mindig ilyentájban szerveződő . Országos Vérellátó Szolgálat logo.


Országos méhésztalálkozó 2019

Programok: Eszközkiállítás . Jubileumi nemzetközi mézvásár és méhésztalálkozó lesz Jászberényben. Mézvásárral egybekötött méhésztalálkozót tartottak szombaton Jászberényben,. A Zselic országosan meghirdetett, közkedvelt túra lett az évek során. A regionális méhésztalálkozó , a Mézlovagrendek felvonulása és mindenfajta mézes-mázas kulináris élvezet várja az érdeklődőket a Zselici.


Ezek egyike volt Balla Nóra, aki augusztusban Jászberényben a 30. A méhész miniszterünk a győri méhésztalálkozón , 3méhész képébe . Rónai Istvánra emlékeztek meg az egybegyűltek, aki egy országos hírű méhész volt. Szórakoztató és kulturális programok.


Országos méhésztalálkozó 2019

Nemzeti Összetartozás Napja. Miután pénteken a Losonc. Miskolcon megrendezett veterán országos birkózó bajnokság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések