2018. június 22., péntek

Kosárfonó tanfolyam veszprém megye

Kosárfonó tanfolyam veszprém megye

A kosárfonó szakmunkások feladata az, hogy megőrizze a szakma ezen kézműipari jellegét a fűzvesszőből és egyéb fonható anyagokból. Az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény az új évben is egy, az elmúlt évek sikeres, egyedülálló képzését indítja Önnek! Mégsem álltam neki, míg nem jött egy ismerős, aki mondta, hogy indul egy kosárfonó tanfolyam. Hegedűs Árpád kosárfonó mestertől tanulhatják meg a jelentkezők . Kosárfonó tanfolyam - kezdő. Eötvös Károly Megyei Könyvtár együttműködésével.


Kosárfonó tanfolyam veszprém megye

VESZPRÉM , TÁBORÁLLÁS PARK 1. Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház. Személy- és vagyonőr tanfolyam indul a Csongrád megyei Szegeden! Valóban mondhatjuk azt, hogy fellendülőben van a kosárfonás , nemrég Zalaboldogfán fejeződött be egy hasonló tanfolyam , itt, Vaspörön a . A tervezett foglalkozások között népi kosárfonás , varró-, informatika-, és. Az új, kosárfonó - tanfolyam szervezője, Heincz Bettina szabadúszó tájépítész és kosárfonó első alkalommal oktatott a közösségi házban.


Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok ajánlatok Békéscsaba helyszínen több intézmény kínálatában kedvezményes online jelentkezéssel. ORSZÁGOS KOSÁRFONÓ MESTERKURZUS MEGRENDEZÉSÉRE. STÍLUSGYAKORLAT - SZAKMAI TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAM MEGRENDEZÉSÉRE. Hídvégi Gábor kosárfonó , Czefernekné Tenk Bernadett lószőrékszer -készítő. A Helyőrségi Klubban újra indul a kosárfonó tanfolyam.


TIT Fejér Megyei Egyesülete, Székesfehérvár, III. Hagyományok Háza, Budapest, Corvin tér 8. Veszprém Megyei Népművészeti Egyesület.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések