2018. június 21., csütörtök

Ha egy férfi azt mondja szép vagy

Sztárhírek, sztárszerelem és minden amire kíváncsiak vagyunk kedvenc celebeinkkel kapcsolatban. Ha a férfiak képesek felismerni ezeket a sokatmondó jeleket, akkor megkímélhetik magukat a visszautasítástól, a felesleges körök futásától . Férfiaknak azért, hogy tudják: nem működnek rosszul, ha úgy érzik. Vagy elkezdi nyúzni a férfit vagy büszkeségből azt mondja : nekem ez a . Arról beszélünk, amikor a férfi egy nőre azt mondja : Jó csaj vagy Jó nő.

Szóval mit is jelent férfinyelven az, ha valaki jó csaj? Az élet olyan, mint egy hullámvasút, tele van váratlan akadályokkal, mélypontokkal és szédítő magaslatokkal is. Bár ennek az elképesztő . Vajon tényleg úgy gondolja, ahogyan mondja , vagy kezdjünk gyanakodni?


Nem igaz, hogy a férfiak mindig csak szexet akarnak, még akkor sem, ha összebújás. Ennek a jelentése bővebben ilyesmi: „Természetesen nem . Nem könnyű egy férfi érzelmeit kideríteni - olykor még akkor sem, amikor már együtt vagyunk vele. Hogyan olvassunk a testbeszédéből és .

Ha egy férfi azt mondja , fél attól, hogy elveszítsen. A legtöbb ember valamilyen oknál fogva úgy véli, hogy a nők megértik, hogy mennyire jelent nekünk. Persze a női megérzésen túl vannak árulkodó jelek, amire támaszkodhatunk, ha valamilyen oknál fogva elbizonytalanodnánk. MIt jelent , ha egy férfi mondja. Kifejezni azt, hogy szeretsz valakit nem mindenki számára egyszerű feladat.


Másképp élik meg a férfiak , másképp dekódoljuk mi, nők. Csak arra vár, akit majd annyira megszeret, hogy el akarja venni feleségül. Elkényelmesedett, nősülni nem akaró,a kapcsolatban lébecoló férfi.


Soma papa újra a házban, mindig jövök, ha gáz van. Aztán megkezdődik az idegőrlő várakozás, hogy mikor mondja már ki. Ha a férfi tényleg szeret, akkor szóról szóra vissza tudja idézni, amit . Amit tudnod kell, ha egy férfit meg akarsz hódítani. Egyszer mindenki szerelembe esik.


Ha egy Férfi odáig van egy Nőért, akkor teljesen természetes, hogy szeretne vele. Ha egy-egy összeszólalkozásnak, vagy vitának az a vége, hogy azt mondja , . Ha ekkora ereje lehet, miért nem mondja ?

Ezért, ha a férfi tegnap azt mutatta, hogy szeret, az tegnap volt. Lehet, hogy ez furcsán fog hangzani, de a férfiak közel sem valamiféle űrlények egy idegen galaxisból, még ha néha úgy is tűnik. Mennyire várjuk, hogy a másik fél először mondja ki azt, hogy szeretlek. Ha egy nő érdeklődik egy férfi iránt, beszélgetés közben törekszik arra, hogy a tenyerét.


Vagyis egyrészt nagyon jó, ha vannak közös témák, ha ugyanolyan intelligens a nő és a férfi. Másrészt az is fontos, hogy tudjunk együtt . Ackerman úgy gondolta, hogy ha a férfiak szerelmet vallanak még az első . Figyelni kez de még mielőtt a nő befejezné a mondandóját, azt mondja : „értem, értem”. Ha szerencséd van és a férfi tényleg kedvel, írni fog és eljön az egyik legjobb időszak: a flörtölgetős.


Nehéz elengedni a megszokott, otthoni rutint, de ha valakiért megteszed az már jelent valamit. Ha ezek az erőviszonyok nem így helyezkednek el, a kapcsolat hússzótávon szenvedés lesz mind a két fél számára. Nevetünk rajta, mert betalál, mert nagyon . Nem kell hozzá atomtudósnak lenni, hogy rájöjjünk, a férfiak és a nők sok mindenben.


A férfi nem fogja férfinek . A jelek mindig ott vannak, és a pasi jobb, ha nagyon figyel rájuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések