2019. november 7., csütörtök

Retro pizza

Corner Pub és Étterem , Restaurant Kaposváron várja vendégeit: vacsora, rendezvények,. Heti menü - Corner Étterem Kaposvár. Kecel Császártöltési u 3. Korona Csárda Wantirna Menu - View the Menu for Korona Csárda Melbourne on Zomato for Delivery, Dine-out or Takeaway, Korona Csárda menu and prices. Fejesvölgy Étterem Veszprémben a magyaros, házias ételek kedvelőinek.


Elfogadjuk továbbá a Visa, a Mastercard és.

Kalocsa Búzapiac tér 9. Csak az éhhalál határán - Mohácsi Korona Mohács, olvass további. Változatos heti ajánlat. Nemzetközi bistro konyha.


EGRI KORONA BORHÁZ, BORFALU ÉS WELLNESS HOTEL Az egri történelmi borvidék és borkultúra fellegvárának számító Egri Korona Borház egy új . Korona Étterem Lajosmizse főútján a Dózsa György úton található. Napi menüvel és a la carte étlappal várunk. Helyben sült pizzáink egész nap várnak.

Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Szentendre a dunakanyar ékszerdoboza. Ez a mediterrán hangulatú város egy kis, művészettel, szerb, sváb és magyar hagyományokkal teli . Az étterem étel és ital kínálata a magyar gasztronómia jegyeit őrzi, házias ételekkel, fűszeres.


A menük kérés alapján variálhatók. Szeretettel vár mindenki az aranykorona étterem Miskolc. Rendeld meg előre napi menüdet. Aranykorona Történelmi Étterem -Hotel és Látványpince. Szarvas gerinc zöldfűszeres kéregben, vargányával töltött burgonyával, . Nyíregyháza, Dózsa György u. Kiskorona étterem , pizzéria, Panzió Zalaszentgrót.


Kiszállítás esetén kérjük, ha SZÉP . Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. A Korona étterem Szarvas legnagyobb gyorsétterme, mely az ótemplom. Az Önök által kiválasztott helyszíneken és ízlésének legmegfelelőbb menü kínálattal , . Korona panzió és étterem Hévíz: kényelmes szobák, wellness, hagyományos, tájjellegű ételek.


Nézz bele aktuális kínálatunkba! A la carte étkezés mellett menüt is felszolgálunk délidőben, melyet igény szerint állíthatsz össze.

Szilárd burkolatú parkolási lehetőség van a vendéglő előtt. Kérésre az étlapon szereplő ételeket és pizzákat is futárral házhoz szállítjuk. Fitness menü D : 6Ft. Napi főétel kiemelt ajánlatunk C : 5Ft.


LEVES: Zöldbableves 2Ft Gyümölcsleves 3Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések