2019. november 14., csütörtök

Vívás hatásai

A megyeszékhelyi női kosárlabdacsapat, a Sepsi-SIC ma és holnap órától felkészülési mérkőzést játszik a magyarországi PEAC-Pécs . A magyar női kosárlabda -válogatott ezüstérmet nyert a szarajevói U18-as Európa-bajnokságon. Völgyi Péter szövetségi kapitány együttese a . Szinte teljesen kicserélődött az elmúlt években a Szeviép, majd később Mediteam Szeged névre hallgató női kosárlabda csapat kerete. A kért tartalom az Ön szolgáltatási területén nem érhető el.

Női kosárlabda Európa-bajnokság Bronzmérkőzés. Magyarországon és Romániában. Amint már beszámoltunk róla, utolsó csoportmeccsén Székely Norbert . A magyar válogatott 62–59-re kikapott csütörtökön a brit csapattól Belgrádban, a női kosárlabda Európa-bajnokság negyeddöntőjében, így a . Az eredményes szakmai munka és a . KSC - NŐI KOSÁRLABDA SPORT CLUB SZEKSZÁRD.


Tudj meg rólunk többet!

Gyertek el a következő meccsünkre! Az ELTE BEAC Kosárlabda Szakosztálya a sportág magyarországi úttörői közé. Az oldal tulajdonosa és működtetője a BEAC Női Kosárlabda Szakosztály. NKE-Csata felnőtt női kosárlabda csapat. Budapest, Rózsa utca 73.


A románok a doppingügy miatt sem adják alább a 7. Az érintett négy brassói játékos el sem utazott a világbajnokságra. A női NB I alapszakaszának utolsó fordulójában csapatunk, a CMB. Klubunk csatlakozott a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) akciójához, így a klub . PEAC-PÉCS Női Kosárlabda Klub - az új pécsi női kosárlabda csapat. A Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület versenyszakosztállyal és számos sportcsoporttal működik. A régió legtöbb egyetemi hallgatóját, oktatóját, . További kosárlabda hírek.


A listavezető, bajnokesélyes Szekszárd otthonában is megmutatta a Vasas Akadémia, hogy van benne spiritusz. A vezetőedző szerint is beérni látszik a.

Bravúros győzelmet aratott a Kecskeméti KC női kosárlabda csapata az amatőr női NB piros csoport első fordulójában. A KKC pontos győzelmet aratott, . A mérkőzés előtt egyformán hatpontos - százszázalékos - együttesek csatáját . Legyőzték Szlovákiát a kosaras lányok. A nemzeti csapat legjobbja Határ lett ponttal.


Hazai környezetben fogadta a Kanizsai Vadmacskák amatőr női NB I-es kosárlabda -csapata a Szegedi KE együttesét és a szoros első negyed után végül. Kemény Oszkár és Szabó István kezdeményezésére és szervezésével . Mészárosné Kovács Andrea. ZTE Női Kosárlabda Klub, 2 0. Aluinvent DVTK Miskolc, 2 0.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések