2019. november 15., péntek

Szárazgőzös autómosó

Mobil szárazgőzös autómosó. Eredeti akar lenni, versenytársak nélkül? Ne várjon az ügyfélre – legyen MOBIL! Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Szárazgőzös autómosó

A gőzös autómosók új helyettesítői a hagyományos vizes autómosóknak. A mosási folyamat lényege a gépjármű magas nyomású szárazgőzös tisztítása. Terjeszkedik a magyar hátterű autómosó -hálózat. Az EZ Wash módszere szokatlan: gőzzel tisztítanak, minimális vízfelhasználással. Alig használt ,minden tartozékával együtt, . Környezetbarát gőzös kézi autómosó Zuglóban!


Egy autó mosásához nem használunk el csak liter vizet. A felvétel az EZ Wash sajtótájékoztatóján készült, ahol megnézhettük, hogyan is lehet a leginkább víztakarékosan. A Natur Wash autómosó hálózatnál is gőzzel tisztítják meg a szennyezett karosszériát, e mellett környezetbarát alapanyagokat tartalmazó . Miért jó a száraz gőzös technológia? Egy hagyományos autómosóban nagyjából 1liter víz kell, száraz gőzzel akár liter víz is elég egy autó tisztításához . Szolgáltatásainkat egy XXI.


Szárazgőzös autómosó

Ezen technológiával érhető el a tökéletes steril tisztaság. Az autómosás során mi semmilyen savas, vagy lúgos, az autó. Az sem elhanyagolható tény, hogy egy száraz gőzös kárpittisztítás után a . A gépjármű teljes kárpit részének vegyszeres gépi tisztítása.


Eladó Új két állásos autómosó berendezés! H autótisztító - autómosó munkatársat keres ausztriai munkavégzéfesszionális autótisztító és ápoló termékek. A Medve Mosó egy olyan kézi autómosó és autókozmetika Szombathely északi. Optima steamer szárazgőzös autómosó készülék.


A PROSIS Franchise olyan üzleti megoldást kínál, amelyben az . Az automosó részét használtuk, az megfelelően működött! Nagy száraz gőzös tisztítás. Kuplungjavítás, -csere.


Autóhifi-beszerelés, -javítás. Siófokra éves állásra autómosóba polírozásban és. Autómosás , autókozmetika . Szárazgözös tisztítás:.


Szárazgőzös autómosó

Kulcsszó: porszívó autómosó takaritás tisztítógép és berendezés ipari porszívó gőzborotva takarítóeszköz magasnyomású mosó wap egytárcsás súroló . A Menikini telített szárazgőzös technológia alkalmazása a gyártás . Információ: Egyedüliként az országban kinálunk Integrált szárazgőzös vasaló és fertőtlenitő rendszereket háztartások számára. Autókozmetika Sopron és autómosó Sopron. Belső teljes kárpittisztítás (ülések, tető, kárpit, padló kárpit, csomagtartó tisztítása ) száraz gőzős technológiával Autó kárpittisztítás.


Hozzáadott hulladék mentes autómosás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések