2019. november 26., kedd

Vacsora zene tánc

Borbál Szabadkán - pörgős zene , tánc , finom borok és vacsora. Nosztalgia vacsora étlapunkról ízlés . TÁNCOS VACSORA ÉLŐZENÉVEL. Minden pénteken és szombaton este nyolctól társastánc élőzenére, finom vacsorával!


Zene , vacsora , sétahajózás, tűzijáték, avagy ünnepi kulturális időutazás Budapesten”. Engedje meg, hogy tájékoztassuk és .

A rendezvényen a jó zene és a finom ételek mellett a régió borászai bemutatták nedűik legjavát. Pörgős zene , tánc , finom borok és vacsora. A pesti éjszakában vár egy olyan hely, ahol pezsgős vacsora közepette perdülhetsz a parkettre! Garantált akiváló zene , a vidám hangulat és lendületes tánc ! Hajós vacsora különleges, színvonalas operett és folklór műsorral.


Operetthajó fedélzetén. Ajándékozza meg magát a páratlan budapesti . Vennie kell valami szépet, ha nem akar szégyent hozni Tom fejére. Az est folyamán összetalálkoztunk Nagy főhadnaggyal (közvetlen parancsnokommal) és feleségével.

Vacsora , zene , műsor, tánc stb. Barátságos üdvözlések . Mulatós zene és tánc vacsora után. Junior különleges meglepetéssel szolgált vendégeinek. VEK ÉS NAPJAINK ZENÉI. Zene - tánc - vacsora -flamenco táncház, Inhof Katalin „La Kati” flamenco táncművésszel kisfiával, zenész barátaival, tanítványaival.


Fehér uszályos csipke ruha, hosszú fátyol, ceremónia és fotózás a tóparton, fantasztikus vacsora és reggelig tartó zene , tánc , buli. Meghitt, gyertyafényes vacsora az erkélyen. Ha mindezen túlesnek, Val garantáltan elolvad a karjai közt. Figyelj zene ingyen online Europa plus letöltés. Letöltés diszkográfia sidodži Tölgypajzsos.


Zene , tánc , mulatság várja Önt Szilveszterkor a siófoki Hotel Magisternben! Romungro: zene , tánc , vidámság. Az esemény izgalmas és valódi zenei csemege, mely bemutatja és igazolja, hogy. Latin Táncshow , a Valcer Táncstúdió előadásában. Zenés- táncos vacsoraest a Nautilussal.


Jó idő esetén a teraszon lesz megtartva! Esküvői vacsora alatti háttérzene.

Havasi-ExperiDance produkció 00. A fődíj egy kéthetes nyelvi kurzus Párizsban). A ceremónia, szertartás különböző részeihez, aláfestőzeneként itt a linkre kattintva tudsz zenét választani. A nyitótánchoz : Always and Forever . Flamenco vacsoraest szeptemberben! Spanyol fogások, tüzes zene és táncok, mediterrán hangulat!


Markó Éva és Nagy Eszter – tánc. Hagyományos magyar folklór tánc , klasszikus cigány zenei kísérettel és jól . Welcome drink, fogásos büfévacsora , valamint korlátlan italfogyasztás éjfélig a következő választék . Gál Laci meghívására egy kellemes estét tölthettünk a Borozóban. GA-Pix: Minden ami fotó!


Esemény-,Portré-,Portfólió-,Épület-,Tárgy- és . Az ételeket fatálakon szolgáljuk fel, s azokat kézzel fogyasztják a vendégek. Az étvágyat a korabeli zene és tánc hozza meg a leginkább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések