2015. június 8., hétfő

Iphone 8 plus használt ár

Iphone 8 plus használt ár

Jebeto - Magas minőség, ügyfélbarát kiszolgálás, és versenyképes ár ak. A JEBE TO egy vidám és szorgalmas csapat, ahol . Eladó a címben említett használt , . Keressen a legjobb GSM-boltok, mobilboltok ajánlatai között! Minden gyári tartozèkàval kitűnő àllapotban, karcmentes! Tokban tartott üvegfóliàval. Az árak tartalmazzák az áfát () és az alkalmazandó szerzői jogdíjakat, a kézbesítési költséget azonban nem, ha az nincs külön feltüntetve.


Az Apple új , saját tervezésű, hárommagos grafikus processzora akár 30. Az ABionic chip erejével az AR -appok és -játékok olyan élethű élményt . Az eddigi legerősebb, legintelligensebb okostelefonchip. Egyszerű töltés vezeték nélkül. Elképzelhetetlenül realisztikus AR -élmények. OS operációs rendszer, 4G Hang-képes, 5-es érintőkijelző, megapixeles hátoldali kamera, megapixeles előlapi kamera.


Teljesen új karcmentes . Adatlapok, tesztek, hírek. GB Független Használt Készleten. Bevonat: Space Gray, Gol Silver,. Kapacitás: GB 2GB.


Iphone 8 plus használt ár

Okostelefonok, mobiltelefonok, tartozékok széles . Online ár Szállítási költség: 6Ft. AR -módok, a Plus esetén pedig. Használt mobiltelefon hónap garanciával és ingyenes házhoz szállítással. Samsung Galaxy SHasznált Mobi. Huawei Honor Használt Mobilte.


Bontatlan csomagolásban, áfás számlával, év . A készülék remek, az ára kicsit sok. A kép a készülékről nem jó. Ennek a telefonnak a hátoldalán csak kamera van nem dupla ahogy a. Különbözet szerinti ÁFA. ELÉRHETŐSÉG nincs raktáron.


Iphone 8 plus használt ár

Operációs rendszer: iOS Hátlapi kamera: MP Előlapi kamera: MP Memória (GB): 2GB. Az iCentre Apple szaküzletben való vásárlásnál lehetőséged van használt Apple. Megnyitottuk új üzletünket és webshopunkat az applestyle. Apple Keynote során a két új készülék mellett bemutatták.


Apple termékek Forgalmazása,gyorsszerviz . Szervizfutárunk segítségével az egész országban elérhetőek vagyunk. AR 改變世界在全世界都在瘋迷 VR 時,Apple 選擇了所有人都能 . Három új Animoji érkezik az iOS 13-mal: polippal, tehénnel és egérrel is. ON OOUBLE AND Mult i Pt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések