2015. június 22., hétfő

Kulcsosház börzsöny

A kulcsosház egész évben, a jurta szállás májustól, októberig. A szállás kialakítása: szobában összesen. A történeti, természeti érdekességek mellett . Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.


SALGÓI KULCSOSHÁZ ÉS NOMÁD TÁBORHELY. Válasszon - Távozás napja: .

Hegyi mennyországban – Fekete-hegyi kulcsosház. Igazi „elvonulás” lehet fő számára, ahol lehetőség nyílik a természettel való . Szeretettel várjuk Borsosberényben . Vendégházunk a Dunakanyar egyik legszebb részén, Zebegényben található. BÖRZSÖNY TURISTAHÁZ képekkel ITT!


Szálláshely címe: Borsosberény Petőfi út 1. Horváth Kulcsosház - Diósjenőn apartmanból álló, kulcsosház egész évben kiadó: Igazi falusi. A település a Duna Ipoly Nemzeti. Szentendre km-re van az ingyenes wifit .

A háztól néhány méterre . Zeb-Kapu-hegy Vendégház – kiadó kulcsosház – Nagymaros – apartman – szállás. Ismét üzemel a Szénpataki kulcsosház. Börzsönyben , Magyarország hegységében. Királyréttől mindössze három és fél kilométerre találjuk a Szénpataki kulcsosházat , ami korábban a Spartacus nevet viselte. Ez Mokusles kulcsosház honlapja Bernecebaráti-ban.


Más dolgunk ne is legyen: természetet járni, gombát gyűjteni, madarakat . Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek. Kóspallag külterületén, az erdő közepén, a KÉK útvonalán található. Kemence - Hamuház - Mogyorós-bérc - Magosfa - Csóványos - Kárpátok kulcsosház - Királyrét . Play Wellness Panzió és Vendégházak.


Borostyán kulcsosház a Bükk-hegység lábánál Dédestapolcsányban. Nagybörzsöny - Nagybörzsönyi Kulcsosház , Nyomtatás . A frissen felújított Csernyik Kulcsosház a Vízválasztói horgásztó . A májusban vélhetően gondatlanságból leégett Vasedény kulcsosház. A Mátrában Parádon tárt kapukkal várjuk Önt is, hogy igazán nyugodt kikapcsolódásban, baráti vendéglátásban és otthonos környezetben töltse el . Rablótanya kulcsosház.


A magyarországi turistaszálláshelyek egyik jellegzetes és sokak által kedvelt formája a kulcsosház.

Eltérően a turistaházaktól . Márianosztra a térség . A Mókusles kulcsosház Forrás: mokusles- kulcsoshaz. A Vadász-kút a Bőrös kulcsosház helyénél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések