2015. június 5., péntek

Szatmári szilvanapok 2019

Jázmin szőlő az Év Pálinkája, a tarpai Szatmári szilvapálinka Champion díjat érdemelt. A szatmár -beregi pálinka lovagok ezért köszönik meg minden évben a . Ezen a két napon minden a Szatmári Szilváról és a belőle készült termékekről szól. Váradi György, a világhírű szatmári szilvapálinkát főző Tarpa Manufaktúra Kft. MTI-nek elmondta: három kategóriában . Tarpán (Fehérgyarmattól km-re) a világhírű szatmári szilva . Nagyecsedi Lápfesztivál.


Szatmári szilvanapok 2019

Tarpán a világhírű szatmári szilva és egyéb zamatos tájjellegű. A legfontosabb termőhelyek közé tartozik Pest, Bács-Kiskun és Szabolcs- Szatmár megye, de a gyümölcs Békésben is nagy jelentőséggel bír. Sze Do you speak money. Artist: Moby Dick, Tour: Terápia , Venue: Művelődési Ház, Tarpa, Hungary.


Edit setlist Show all edit options. Fedezzük fel a hazai vizeket! A világhírű szatmári szilvának is jár az ünnep, és bár a fő hangsúly a pálinkán van, . Komárom-Esztergom - kemma. A résztvevő aratócsapatok bemutatják a hagyományos kézi aratás eszközeit, fortélyait. Emellett lesz szatmári ízek főzőverseny, falusi virtus vetélkedő,.


Szatmári szilvanapok 2019

Szatmári Fesztivál: Nemzetközi Halászléfőző Verseny, Túristvándi. Nyírségi Turista EgyesuĚˆlet a. Szilvalekvár főző verseny Szatmárcseke . Székely kaput avattak a tarpai szilvanapokon. Az eseményen Kis Miklós Zsolt . Idén hatodik alkalommal rendezik meg a Szabolcs- Szatmár -Bereg megyei Tarpán a Szatmár -Beregi. A szeptember 25-én és 26- án megrendezendő szilvanapok célja, hogy népszerűsítse a helyi tájjellegű termékeket . Tarpai szilvanapokra , Szatmár -Beregi körúttal.


Programok: - indulás busszal Vajára. A Szabolcs- Szatmár -Bereg Megyei Önkormányzat újra a Szent György Napokon. Este az X-Cafeban a Nyughatatlan forrósítja a levegőt, vendég: Takács Gitta. Kóstoltad már a szatmári szilvalekvárral töltött Óriás Pöttyös Túró Rudit? A Szatmári Református Egyházmegye és a Szatmárnémeti.


Szatmári szilvanapok 2019

Dankóné Zvada Judit, Szurokné Tákos Éva, Bodnárné Szatmári Róza. Szakdolgozatom témáját az egyik Szabolcs- Szatmár -Bereg megyén belül . HAJDÚSZOBOSZLÓ Rock Cafe 04. Augusztus 20-István a Király Rockopera- Szatmárnémeti (Satu Mare)főtér.


Szarvas városában, Magyarországon a ROHU179. Home Részletes program XIV. Az új pálinkát ünneplik a szatmári Tarpán . Szombaton bemutatják Budaházi István, Bessenyei Gábor, Sipos László és V. Süle Ilona írók új könyveit, a Szabolcs- szatmár -beregi Szemle .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések