2015. június 17., szerda

Mobil eredetvizsga

Mobil eredetvizsga

Bár több, mint éve változott a jogszabály, a mai napig él a mobil eredetiségvizsgálat kifejezés a köztudatban. Nézzük mit ír a jelenleg is . Nincs többé mobil eredetvizsga - Nem verte nagy dobra az NKH a legújabb kitolását: az új eredetiségvizsgálati rendszerben nincs lehetőség a . Gépjármű átírás előtt kötelező az eredetvizsga , és nem árt ha tisztában van a. Három évvel ezelőtt még mód volt a mobil eredetiségvizsgálat elvégeztetésére, . Mobil helyszíni eredetiségvizsgálat. Letölthető Dokumentumok. Budapest , eredetvizsga.


Eredetvizsgálat az Ön lakóhelyéhez, munkahelyéhez közel, hogy a követelményeknek megfeleljünk. Csepelieket is várunk eredetvizsgára autóvásárlás előtt, roncs vagy forgalomból kivont autók esetén. A Gubacsi híd lábánál - az AutoCity Csepel telephelyén - volt MERKUR telep).


Ez nem olyan régen megszűnt azzal a céllal, hogy. Gyors pontos megbízható. Térkép az Elérhetőségeink. Azonnal vagy rövid határidővel vállaljuk autó, gépjármű eredetvizsgáját, eredetiségvizsgálatát Miskolcon Telefonos előzetes egyeztetés! Az eredetiségvizsgálatot minden Magyarországon üzembe helyezett gépjármű esetén el kel végeztetni, ha tulajdonos váltás történik.


Mobil eredetvizsga

Az eredetvizsga egy olyan vizsgálat, melynek folyamán megvizsgálják a jármű alvázszámát, motorszámát és rendszámát azaz a gépjármű egyedi azonosító . Sokan nincsenek tisztában vele, miért fontos az eredetvizsgálat egy gépjármű. Autó adásvételnél vállalunk eredetvizsgát a XX. Amennyiben törött vagy forgalomból kivont járműről van szó, mobil eredetiségvizsgálatot is . Cégnév: Tarcsi és Társai Bt. Megszűnt a mobil eredetvizsga. Egy újabb rendelkezés, mely az életünket megkeseríteni hivatott.


Mert miből is állt eddig az eljárás? Az eredetvizsgálat elsődleges célja megállapítani, hogy a vizsgált jármű azonosítói: alváz-, motorszám és típustábla, gyári eredetűek-e? Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Az NKH új eredetvizsgáló rendszerét nem fogadták ujjongva a járműtulajdonosok, illetve a tényleges munkát végző . Eredetiségvizsgálat, átírás, biztosításkötés. Bizonyára Ön is tudja, hogy minden használtautó vásárláskor szükséges az eredetvizsga.


Mobil eredetvizsga

A eredetiségvizsgálat célja a jármű eredetivel (gyárival) azonos . Adás-vételnél elengedhetetlen az eredetvizsga. Az eredetvizsgáló átnézi az autót, ellenőrzi az adatokat, amit továbbít a hatóság felé, amely jóváhagyja az eredményt. Korábban létezett mobil eredetvizsga. Mikor van szükség eredetiségvizsgálatra? Szeretné a Halásztelken álló, forgalomból kivont autóra igénybe venni az eredetvizsgát ? Ilyen esetekre találtuk ki a mobil eredetvizsgálatunkat!


EREDETVIZSGA Miskolc, Soltész N. Szigetszentmiklós, Halásztelek, XXII. Cégünk minőségi szolgáltatásokra fekteti a hangsúlyt, hogy ügyfeleink mindig elégedetten térjenek vissza hozzánk. Folyamatosan bővítjük tevékenységeink .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések