2015. június 23., kedd

Megyer ifjúsági tábor

Tökéletes helyszín az erdei iskolák, gyermek-, ifjúsági - és felnőtt . Kiválóan alkalmas gyermek, ifjúsági , felnőtt csoportok . GPS koordináták EasyGPS . A Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház maximális befogadóképessége: fő, amely az év minden napján várja az érdeklődőket. Nagymegyer szabad szállás várja foglalásod. Zemplén Üdülő - gyermek és ifjúsági tábor . Sajnos elfogytak a nagymegyeri szállásajánlataink.


Megyer ifjúsági tábor

Aranykert Ifjúsági Tábor vendeghaz. Keleti Tájfutó Napok (esemény). Eurostrand Camping és Ifjúsági Tábor. Nyolc csoportnak tartottunk bemutatót a Sástó Ifjúsági táborban. Református Üdüloben két.


Kilenc kiránduló csoportnak tartottunk Csillaglest a Sástó Ifjúsági táborban. Fő tevékenységi körünk ifjúsági turizmus, nyári táborok szervezése, valamint. Célja: Az ifjúság egészséges és erkölcsös fejlődésének az elősegítése, többek között találkozók, nyári táborok , sport és ifjúsági programok szervezésével. Tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor.


Turistaszállás és Vendégház 16. Csepeli Ifjúsági Tábor (Budapest XXI. kerülete) tömegközlekedéssel. A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van . Szabadtéri főzési lehetőség. Csapatépítő rendezvények. Az alábbi aktuális ajánlatainkkal kedveskedünk vendégeinknek . Nyári oratórium, ministránstábor, ifjúsági tábor , ottalvós tábor, zenetábor.


GERGELY, HERENDI GÁBOR, MEGYERI ZOLTÁN és NAGY VIKTOR KULTKIKÖTŐ. Juhász Kata táncművész, koreográfus, az idei Összpróba Ifjúsági Tábor. Sétálhatsz a Marcal partján, vagy tábort üthetsz és részt vehetsz nemzetközi vagy hagyományőrző kulturális és kulináris rendezvényeinken. Bosnyák Viktória ifjúsági íróval . Closed Online auction. Szauna, Fitnesz, wellness . A vízparti strandtól méternyire fekvő 2ágyas ifjúsági szállás szívesen lát kirándulókat, gyerekcsoportokat és táborozókat is.


Megyer ifjúsági tábor

Megyer Vendégváró Szociális Szövetkezet. Fa- és kőházakban, 2-ágyas , .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések