2015. október 22., csütörtök

9 Kerület kozmetika

Fodrászat és szépségszalon a XIV. Drótos Richárd Kamill - mesterfodrász, kézápoló és műkörömépítő , sminkes, 3d műszempilla - VIP . HU - Moyra és Vamp körömlakkok, műköröm alapanyagok, manikűrös és műkörömépítő kellékek. Moyra körömlakk, műkörömépítés , manikűrös kellékek, ADEN,.


9 Kerület kozmetika

FODRÁSZAT-KOZMETIKA MŰKÖRÖM. Munkáim és bővebb árlista . Páva Köröm és Szempilla Stúdió - Páva u. Reviews De annyira ha csak na! Az Angelhair Szépségszalonban profi műkörmös,Crystal Nails professzionális termékekkel garantálja a természetes színeket és egyben körmeinek tökéletes . Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc . A gépi manikűr szintén elengedhetetlen a műkörömépítésnél. Ferencváros kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat.


Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Nyitva tartás: H-P: 8-18. Megközelíthetőség: Tömegközlekedéssel a 4-6-os . A szalon üzemeltetése alatt kialakult . Minőségi anyagokkal, szakképzett szolgáltatás elérhető áron! UV fény hatására kötő, akár két-három hétig is esztétikus, tartós lakkozás, melyet rétegben viszek fel a köröm felületére. Tartós és fényes marad a házimunka . Barbi Szépségszalon – fodrászat, 9. Zselés műköröm több féle variáció:-) Fekete csipkével:-) Sziasztok Icsó . Ráday utca, kozmetika Ráday.


9 Kerület kozmetika

Esetleg műkörmöket amit nem . Szeretnél szép ápolt fiatalos bőrt? Megbízható, ellenőrzött. Bicskeyné Jóni Renáta. Szerda ( :- 10) és Péntek (- 10) Kézápoló és műkörömépítő.


Kerületben ( Márton utca 19.)megnyíló Hello Hair szalonunkban. Idöpont egyeztetés a 06. UV lámpák, csiszológépek, díszítők, . Megnyitottuk műköröm alapanyagokkal foglalkozó webáruházunkat, ahol az USA -ban gyártott csúcsminőségű Crystal Nails, IBD és EzFlow termékeket . Műköröm alapanyagok kis és nagykereskedése. Legújabb műköröm képek. Köröm varázslatok: női-férfi manikűr, hagyományos lakkozás, zselés lakkozás, körömerősítés, műkörömépítés (zselé, porcelán), szépészeti.


KörömVarázsLak - ahol álmaid teljesülnek - varázslatos körmök csak Neked! Bajcsy-Zsilinszky út 41. Zuglóban, vagy a belvárosban lévő szalon érdekelné, ahol kedves kollégákra lelhet.


Kezünket, körmeinket újjávarázsolhatjuk manikűr és műköröm segítségével. Műkörmösünk Szabó Viktória több éves tapasztalattal várja kedves vendégeit! Budapest, Bakáts tér 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések