2015. október 5., hétfő

Békési rendőrkapitányság

Békési rendőrkapitányság

Járőrleíró, kisépület 9. A megyei rendőr-főkapitányság, a járási és városi rendőrkapitányságok iratai. Továbbra is kiemelten ellenőrzi a békési autóbusz-állomást és annak környékét a rendőrség. Mint számos településen, a városban is a túlzásba vitt bandázás . Huszonkét embert menekítettek ki a tűzoltók a békési uszodából.


Békési rendőrkapitányság

A rendőrkapitányságok az illetékes rendőr-főkapitányság szerveként, önálló feladat- és. Klórgáz került a levegőbe a békési uszodában: kiürítették a helyet. Gyulai Rendőrkapitányság.


Békéscsabai Rendőrkapitányság. Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság. Orosházi Rendőrkapitányság. Máriát és éves barátját.


Orvvadászat gyanúsítottjait fogták el a rendőrök Mezőberényben. A rendezvény megnyitóján Ladányi Zoltán r. Határrendészeti Kirendeltség Kötegyán. Tisza kies völgyének e békés , bűnös cselekedeteket nélkülöző. Városi rendőrkapitányság székháza.


Hiteles akkor lesz, ha a Fejér megyei rendőrkapitányság idegenrendészeti osztály . Vizsgálati Osztály volt fővizsgálóját, Hockné Török Margit nyugalmazott rendőr őrnagyot, a Debreceni Rendőrkapitányság volt beosztottját, . Debrecenben, a Honvéd utcában ismeretlenek több kukát is . A Nyíregyházi Rendőrkapitányság. A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik egy péntek délben, Jakabszállás külterületén történt balesettel kapcsolatban. Kapuvári Rendőrkapitányságra vitték autóval.


Békési rendőrkapitányság

A Tények kamerája elé állt az a nő, akit brutálisan megvert volt párja a hét végén Bujákon. A hatgyermekes asszony arca a . A Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhásai november 20-án óra perckor Szekszárd belterületén ellenőriztek egy éves emődi . A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset okozása bűncselekmény . A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai a város több pontján ellenőrizték a kerékpáros-forgalmat. A Szolnoki Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben, ami pár nap múlva eredményre . A kiérkező járőrök az öt bántalmazót a helyszínen elfogták, majd előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra , és gyanúsítottként .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések