2015. október 29., csütörtök

Karosszéria lakatos győr

Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Ismerjen meg minket, műhelyünket! Az eltelt évek alatt sikerült egy széles körű ügyfélhálózatot kiépítenem.


Közel éven keresztül tevékenyen részt vettem a karosszéria - lakatos szakmát választó . Fontos , hogy találjunk Győr településen egy megbízható karosszéria javító műhelyt ahol a rozsdás karosszériát vagy a megtört karosszériát megtudják javítani. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.

Adja meg a Problémáját és Válogasson az Ajánlatok Között! Hirdetés helye : Győr és . Friss karosszéria lakatos állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül.


Ehhez kellene egy jó megbízható szakember Győrben vagy környékén. Keress kérdéseket hasonló témákban: karosszéria , lakatos , Győr. Restaurálás Egy régi szép jármű restaurálása nemes cél, sok idő. Elérhetőség Hívjon, vagy küldjön e-mailt, ez nem kerül .

A kirívó esetek között említették a karosszéria - lakatos műhelyben . Karosszériaelemek beépítése és beállítása Hibahelyek . Szakmunkás vizsga letételét követően a Győri autójavító KTSZ-ben helyezkedett el. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Hol tölti a munkaközi szüneteit egy audis munkatárs?


Miért mondjuk, hogy jó munkakörnyezetet biztosítunk. Valler karosszéria lakatos. Buzakalász utca, Győr, Hungary. Jelenleg nyitva tartó Autó karosszéria javítás, festés Győr településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép.


Képzést biztosító intézmény ‎: ‎ OKTÁV Továbbk. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! KAROSSZÉRIA LAKATOS ( GYŐR ) KAROSSZÉRIA LAKATOS ( Győr ) Győri autópari céghez tapasztalt karosszérialakatosokat keresünk!


Minden típusú személyautó, kisteherautó és egyéb gépjármű teljes körű javítása: fényezése, karosszéria javítása, horpadásjavítása, alváz- és üregvédelme . Szlovákiai székhelyű cég keres jégkár javítókat. A BMW Group márkakereskedői hálózatának tagjaként az általunk nyújtott. Szakértelem és prémium minőség . Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon.


Tehergépjármű szervizbe keresünk karosszéria lakatost vagy autószerelőt.

A karosszérialakatos tanulmányozza és értelmezi a munka tárgyára, céljára vonatkozó dokumentumokat. Kiválasztja, ellenőrzi és karbantartja az általános kézi . Adott egy suzuki wagon r. Minap észrevettem,hogy a gólyalábak rugói mellet (nem is tudom mi a pontos neve torony lemez.) mind . Autóbusz-vezető - GYMS megye, -, Győr -Moson-Sopron megye területe, JELENTKEZEM. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések