2015. október 21., szerda

Legmegértőbb csillagjegy

Legmegértőbb csillagjegy

Mi vár a csillagjegyekre októberben ? Van akinek új társat, van akinek sok-sok érzelmet hoz az ősz következő hónapja. A novemberben a Kos jegyűek ismét egy aktívabb munkahelyi időszak elé néznek. Viszont most tökéletesen be tudja majd osztani az idejét annak . Mindig mondj igent a jelen pillanatra! Hiszen mi lehetne hiábavalóbb és esztelenebb, mint belső ellenállást tanúsítani azzal szemben, ami már . Rák-Oroszlán-Szűz figyelem!


Horoszkópsorozatunkban azt mutatja be Papp Gréti asztrológus, hogy. Ha összesúgnak a háta mögött, nem az a helyes válasz, hogy nyomban elvonul. Vegye fel a kesztyűt, küzdjön ina szakadtáig, . A munkánk és az életfeladatunk kerül górcső alá ezen a héten, valamint az, hogy a tevékenységünknek milyen . Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán,. A hét, ami most kezdődik, remek időszak lesz arra, hogy nyugalomban magadra figyelhess. Október havi horoszkóp.


A héten a Merkúr-Plútó és a Nap-Vénusz-Szaturnusz bolygókombináció segítségével megkaphatod a kiszemelt állást, hitelt és társat – ám . Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! A feletteseid pedig minden lépésedben támogatnak. Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok?


Legmegértőbb csillagjegy

Nézd meg napi horoszkópodat most! Napi, heti és havi horoszkóp minden csillagjegyre, legyen szó . Vajon milyen táplálkozás, sport vagy kikapcsolódás, milyen egészségügyi szabályok vonatkoznak a csillagjegy szülötteire? Napi horoszkóp a csillagjegy számára. Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 17-én . Az Oroszlánok pedig találkozhatnak akár életük párjával is. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Ahány jegy, annyi féle hatás. Hétvégén is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra , hisz a csillagok ismét üzentek! Napi Horoszkóp a Bien-en: napi, heti, havi és hétvégi horoszkóp.


Legmegértőbb csillagjegy

Mit tartogat a friss horoszkóp számodra? Nagy októberi horoszkóp: szárnyalni fognak a szívek. Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból kiderül, hogy mire számíthatsz szeptember utolsó hetében. Olvasd végig figyelmesen az információkat, . Mérleg (szeptember - október 23). Skorpió ( október - november 22).


Wisdom of Hidden Realms nevű orákulum kártyáiból Colette Baron-Reid ezen a héten is tanácsokat, útmutatást ad mind a csillagjegy számára. Nyers, igaz kommunikáció (Merkúr – Plútó kvadrát). Akkor valószínû, hogy egyszerûen csak a finom ételek nagy rajongója vagy, aki szívesen állna néha a diétázók sorába. A mai napon a kommunikációt, a logikát jelképező Merkúr és a transzformáció, . A napokban igyekeznie kellene, hogy mértékletesebb legyen.


Több tekintetben is hajlamos túlzásokba esni, legyen szó evésről, . Borsod Online Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Hogyan ismerjem meg önmagam? Szerdán aranyat érnek a barátok….


FFT: megjelent a FourFourTwo magazin októberi száma!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések