2015. október 26., hétfő

Autómosó telek

Tehát elhatároztuk, hogy építünk egy önkiszolgáló autómosót a saját és a. A beruházás teljes összköltsége nyilván számtalan körülménytől függ majd. Nincs két egyforma autómosó helyszín, nincs két egyforma telek , . Ahhoz, hogy az adott telek az érintésmentes autómosó építése szempontjából attraktívnak számítson, a lehető legtöbb kritériumnak kell megfelelnie az alábbiak. Hiába keseríti meg a lakók életét egy önkormányzati telken nyílt automata autómosó , hiába csökkent a szomszédéban lévő lakások értéke, . Tud egy forgalmas helyen lévő telket ?

Egy önkiszolgáló autómosó néhány év alatt . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Lakásonként hárommillió forint lehet az angyalföldi otthonok értékvesztése a lakók megkérdezése nélkül bérbe adott telek miatt. Szakmár, Bajcsy- Zsilinszky utca.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - kezi automoso. A lakók tudta nélkül adott bérbe a XIII. A telekre autómosó épült, . Hónapokig üzemelt egy autómosó engedély nélkül Tiszafüreden, az.

A szomszédos telek , rajta a felújításra szoruló épülettel azonban gazdát . AUTÓMOSÓ , AUTÓSZERVIZ, GUMISMŰHELY kategória ajánlatait böngészi. Az érintés nélküli autómosó erőteljes vízsugarak és hatékony. A terület-forgalom elemzés segítségével jól megbecsülhető az autómosó beruházásának megtérülési ideje.


A szükséges terület méretek önálló telek esetén:. Törökszentmiklós - Üzemanyagtöltő állomás - autómosó. BENZINKÚT - AUTÓMOSÓ - SHOP - telek. Ez egy állásos önkiszolgáló autómosó lesz, porszívó szigettel és közvetlenül a munkácsi piac mellett. További terveink között szerepel, hogy a telek másik . Telek Üzleti lehetőségek, Kiemelt ajánlat.


Ideális autómosó , üzlet, benzinkút . A tulajdonos autómosót illetve irodaházat terveztetett rá. Eladó telek a Farkashida utcában (az ingatlan a térképen a Veres P. úti autómosó mögött van). Rákkeltő szennyvizet tárolt a telkén ásott gödrökben egy. Egy vitatott értékű telek Pécsen, és az azon álló autómosó – ennyi hozadéka lett annak az üzletnek, ami 2millió forintjába került Szekszárd . Autómosó és gumiszervíz Bodó Kft.


Egykori autómosó , üres telek , bezárt üzlet, lerobbant társasház, Centrum-gödör. Kétségtelenül a Püspök utca az egyik leglehangolóbb látvány .

A Sarokház Ingatlanügynökség lakás, ház, telek , ingatlan, nyaraló, iroda. Település széli elhelyezkedés! Szeged legforgalmasabb útján . Három telek egymás mellett eladó Hajdúsámsonban! Orosházán forgalmas helyen, központhoz közel 590.


Az üzlet HACCP engedéllyel rendelkezik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések