2015. november 26., csütörtök

Árkád autósmozi

Az első héten a zenés filmek . A teljes filmlista az autós mozi honlapján tekinthető meg ide kattintva. Az igazság az, hogy az autósmozi annyira ósdi fogalom, hogy teljesen. Legyél részese egy exkluzív programsorozatnak, és látogass el a tetőparkolónkba, ahol egy hónapon át az. Iratkozzon fel a hírlevelünkre. Itt a nyár abszolút csúcsprogramja - autósmozi nyílik Budapest tetején, minden idők legnagyobb blockbusterei a műsoron.


Árkád autósmozi

Az autósmozi belépő díja, jegyvásárlás: Belépők váltása a budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpontban, a földszinten található Információs pulttal szemben . Idén is az Árkád bevásárlóközpont tetőteraszán mozizhatunk a saját autónkból. Augusztus 20-a kivételével a nyár utolsó hónapjának minden . Egész augusztusban Budapesten, valamint július 27-től augusztus 17-ig. Voltál már valaha autósmoziban ? Autósmozi : Budapest és Pécs. Az ÁRKÁD Győr tetőparkolója március 29. Ugyan a 70-es években élték fénykorukat, ám még ma is működik néhány hangulatos autósmozi az országban – egy szabad nyári estéhez . Egy hónapon át autósmoziként működik majd az Árkád tetőterasza.


A kezdeményezés olyan sikert aratott, hogy az Árkád idén nyáron . Hivatalosan az ország egyetlen autósmozija jelenleg a fentebb már említett Árkád autósmozi , de aki szeretne egy kicsit visszarepülni az 50-es . A budapesti ÁRKÁD idén augusztusban ismét autósmozivá alakítja tetőparkolóját , augusztus 2. Az árkád oldalán ott van a válasz. Illetve az első válaszoló is leírta. A filmek hangját rádiófrekvencián keresztül sugározzuk, melyről a . Szerdán a verseny előtt elugrottam egy filmre és . A szüleimnek nosztalgia, nekem pedig egy csodálatos élmény! Mindig is kiakartam próbálni milyen az autósmozi , és nem csalódtam, mivel . Az autósmozik kevésbé népszerűek Budapesten, mint a kertmozik, de azért erre is van lehetőség: augusztusban az Árkád . Remek programmal rukkolt elő a budapesti Árkád a forró nyári estékre, méghozzá egy kellemes mozizás kíséretében.


Árkád autósmozi

Hétköznap esténként (1óra), hétvégente pedig . Az Árkád Győr tetőparkolója március 29. Film GYEREKFILM VETÍTÉSEK: RAJZFILMMEL BŐVÜL AZ ÁRKÁD AUTÓSMOZI MŰSORA! A gyermekfilmek augusztus 19-étől, szeptember . A bevásárlóközpont tetőparkolója egy hónapon át várja a filmkedvelőket az autósmoziban.


Hamvaikból támadnak fel Magyarországon az autósmozik. Ezt a szórakozási lehetőséget idézte meg újra az ÁRKÁD Bevásárlóközpont, ami . Csak ajánlani tudom Nektek is! Valakik nagyon érzik, hogyan kell az Árkád autós moziba jönni.


Lesz fesztivál, családi nap, autósmozi , izgalmas . Az összes autósmozi műsora egy helyen! Budapest, Mogyoró Csopak, Ráckeve, Nagykáta, Nyíregyháza, Békéscsaba, Iváncsa. ARKAD is cool, for the new champ today you need 6k trophies ! Pályázó: MEDIATOR GROUP Megbízó: ÁRKÁD Budapest Bevásárlóközpont ECE . Sze Homo sapienstől a homo.


Cs Nagy Employer Branding Nap. Aktuell Kino der alten Zeiten – Árkád Győr eröffnet ein Autokino. Régen, még a hatvanas évek fénykorában nagy divat volt az autós mozi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések