2015. november 17., kedd

Iránytű gravírozás

Fa iránytű (sötétbarna). Cégünk közel modern, számítógéppel vezérelt gravírozó - és hímzőgéppel rendelkezik. A gravírozás az iránytű hátlapjára lehetséges.


Kérjük jelölje be, hány szót szeretne gravírozni ! Ajándékok és lézer gravírozás. West iránytű a Iránytű kategóriában.

Számítógépes gravírozás , laser gravírozás. Olvasd el hasznos és érdekes cikkeinket Iránytű rovatunkban:. Testreszabott kulcstartók keres olcsón online? Ha szereted a természetet,. Címkék: compass, engrave, fa, gravírozás , iránytű , lasercut, lézevágás, necklace, nyaklánc, túra, wood . A különbség a vésés és a gravírozás között, hogya betűtípusok vésés esetében korlátozottak, de sokkal mélyebbek, mint a gravírozás.


Horgony, kerék, vitorlás hajó, iránytű emelkedett, kagyló, rák, bell, mentőgyűrűt, világítótorony. Vektor kék vintage gravírozás illusztráció. A saját fényképpel történő egyedi öngyújtó gravírozás kiváló ajándék lehet.

Zseb iránytű réz csipkefedéllel. Tengerészeti napóra iránytűvel. Az iránytű szabadon lengő mágneses acéltűje a földmágnesesség hatására közel az . Ez az iránytű emellett, hogy igényes - alumínium kivitelű - még pillekönnyű is. Fedeles iránytű - bronz.


A gyönyörű kerek medál nagyszerű kiegészítő lesz a mindennapi viseléshez. Sárga aranyból készült, miközben a medál alsó rétege elölről ródiummal. Egy iránytű néha jobb, mint egy térkép! A mintát fa óraalapra gravírozom (égetem ) rá. Castaway multiszerszám.


Follow your dreams“ gravírozással. Gravírozás után az órát lakkal kezelem. A fémfedele akár gravírozásra is alkalmas, így mint ajándék még személyessé is tehető. Felfordításkor, vagy ütés hatására az iránytű mutatója leeshet a tűről.


Tölts le legyűgöző ingyenes képeket Volt témában. Destiny karabineres iránytű , ezüst - Iránytű karabínerrel. Túlélőeszköz, narancs Direx iránytű , fekete Alverstone többfunkciós iránytű.


Kulcsszó: tányér nyomdai munka kivitelezése nyomdai termék kivitelezés ajándéktárgy díszdoboz exkluzív termék gravírozó ábra gravírozás népművészeti. Nemesacél medál, iránytű , Nemesacél tengerész medál.

Pároknak, az összetartozás kifejezésére. HungAuricum Ékszerbolt. NAVIGATION elegáns iránytû iránytû , fém kerettel, fémdobozban. Kezdőlap Charmok Iránytű charm 01.


A hozzá pluszban rendelt charmot, vagy gravírozott medált az ékszerekre, kulcstartókra felszerelve szállítjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések