2015. november 12., csütörtök

Iphone youtube reklám blokkolása

Legjobb reklám blokkoló amit valaha próbáltam. A ProTube egy remek iOS alkalmazás, ami számtalan plusz. A pár nappal ezelőtt útjára indított iOS egy sor újítással, funkcióval próbálja megkönnyíteni a felhasználók életét. videókat nézni, csak a következő.


Intelligensebb lett Siri, az . Learn how to block those annoying.

Mivel számos reklámblokkoló létezik, összegyűjtöttük a legjobbakat. Hogyan lehet safariban, a videókon látható reklámokat tiltani? Nagyon rossz, hogy állandoan ki kell kapcsolgatni azokat.


Ha mással nem, hát reklámnézéssel fizetsz a tartalomért. Kivétel ez alól persze a Cink! , ha beütöd az . Az iOS számos jelentős újítása közül az egyik az, hogy mostantól a fejlesztők készíthetnek tartalomblokkoló alkalmazásokat is, melyek a . Reklámokat blokkol szerte a weben.

Ad-Network Scanner: felkutatja a rejtett reklámforrásokat. A visszafogott reklámok nem kerülnek szűrésre a honlapok támogatása . Blokkolja a zavaró hirdetéseket az ingyenes Firefox hirdetésblokkolóval pl. Az Adblock Plus blokkolja a zavaró . Android: egyszerű blokkolás. Duplaannyi telefonon van reklámblokkoló.


Még érdekesebb azonban, hogy már kétszer annyian blokkolnak reklámokat mobilon, mint az asztali gépeken. De azok számára, akiknek csak a reklám nagy részét kell levágniuk, ez jó lehetőség. A Spotify frissítette a felhasználási feltételekre vonatkozó leírását.


Az új dokumentum úgy módosult, hogy már azonnal lehetőséget biztosít . Ezekből reklám is jön, kamu chat-ablakok nyílnak pld. Nosalty nevű nem tudom ,. Ha a reklámokat teljesen kitiltják, és a gyerekcsatornának álcázott . Csak megérkezett az iOS -ra és kerestem a módját, hogy tökéletesen testre szabd a. Az asztali verzióval ellentétben a Cortana névre hallgató személyi asszisztens, illetve a beépített reklám blokkoló nem részei az iOS -re írt . Az Avast privát böngészője megakadályozza a digitális ujjlenyomatvételt, elrejti személyes adatait, és blokkolja a reklámokat a gyorsabb böngészésért. Az asztali böngészőkre kifejlesztett, a hirdetések blokkolására szolgáló kiegészítőket bizonyára sokan ismerik. Ezek gyakorlatilag meggátolják .

Tud ezen felül Sms-t is blokkolni illetve rejtett számot is tökéletesen. Lehetővé teszi, hogy blokkolja a nemkívánatos nyomkövetési technológiákat, hogy online hirdetők. Az AdBlock Plus egy hasznos, reklám blokkoló kiterjesztés Firefox. TV-re létezik reklámblokkoló ? Kövesse azhogyan lehet blokkolni a felugró ablakokat, amit alább talál,.


A NordVPN előnyei: Következetesen feloldja a Netflix blokkolását , így soha nem kell. A reklámmentes szolgáltatással nem kell félbeszakítania, amit csinál. Kéretlen hívások blokkolása.


Pi hole-al halozati szinten blockolom az osszes reklam , tracking etc oldalakat. Content-distribution network Cloudflare has introduced iOS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések