2015. november 25., szerda

Bőszénfa étterem étlap

Zselicvad Éttermünk, amely egy régi-régi, ámde a XXI. ZSELICVAD ÉTTEREM ÉS VADHÚSBOLT. Bőszénfa , Malom utca 3. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Olvassa el a TripAdvisor utazói által írt értékeléseket a legjobb éttermekről . Az étteremben felszolgáló nagyon kedves.


Bőszénfa étterem étlap

A 67-es úttól km-re található a . A KAPOS ÉTTEREM a város legkedveltebb étterme , ahová szívesen térnek be közéleti személyek,. Kifogástalan alapanyagok összhangja. Fontosnak tartjuk a konyhában a megújulást, de meg kell óvjuk gasztronómiai hagyományainkat is . A Zselici Csillagpark felejthetetlen élményt kínál mindazoknak, akik fogékonyak a természet és az azt körülölelő univerzum szépségeire. Jó benyomást keltő étterem , habár szinte egy lélek sem volt itt a kora délutáni időben, ezért mi is csak üdítőre (gyári) és kávéra (szokásos íz és mennyiség) . Az étlap kínálata ízelítőt nyújt abból, amit majd az étterem tökélyre visz, de már a Gasztro Műhely sem ismer kompromisszumot az alapanyagok minőségében, . ARMADA Étterem és Kávézó - Madarász Viktor utca 47- 49.


Elérhetőségek: Szarvas, Jókai utca 105. Folyamatosan megújuló étlap , Levesek, Előételek, Készételek, Szárnyasok,. Az Avasi Sörház Étterem , Miskolc belvárosában az Avas lábánál található, éttermünkben a bajor. Egyelőre menüben gondolkodnak, de két héten belül étlapról is rendelhet mindenki tőlük.


Bőszénfa étterem étlap

Az egész napi készülődés után az étterem ajtajában egy fogatlan és ápolatlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések