2015. november 30., hétfő

Fiat punto küszöb javítás

Sajnos nálam is a lemez és talán a küszöb csere lesz a végső. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ez csak megközelítőleges ár.


Az autó megbontása és a küszöb. Sok mindentől függ az ár. A teljes küszöböt kell cserélni,vagy csak egy részét?

Mivel egy küszöb 4-elemből áll,ezért nem mindegy. Az árváltozás elírás, elütés, eladás jogát fenntartom. Termékeinkre ÁRGARANCIÁT . Karosszéria javító elemek Utángyártott és gyári minőségben is! Polcar márkában olcsón a Fekmester.


Mennyibe kerül egy Punto II üzemeltetése? Punto , és kicsúszott a száján, hogy Jaj egy Fiat :D Majd. Mert akkor szokott hajonli a küszöb.


A hátsók cseréjekor a hátsó erősített helyen, első cserélyekor az első erősített helyen (lsd jel a küszöbön).

Fiat Punto Hátsó sárvédő javítóív bal ajtós. Nem is az alufelni a lényeg, hanem például a küszöb állapota, minden ősszel kap egy kis olajos . Kattints, ha nagyobb méretben is meg szeretnéd nézni a képet! Javítólemez : javítólemez.


FIAT - PUNTO Van (176_) - D 1. Több millió alkatrész , akár . V sebességes Punto rendszerű váltóval szerelt. Ablakemelő kapcsoló megvilágításának javítása. Külső tükrök leszeszerelése.


Attila még a nyáron mondta egy másik szerelés alkalmával, hogy a küszöbök nagyon rohadnak, azokat tutira ki kell cserélni műszakira. Skoda Fabia C oszlop horpadás javítás után. RENAULT Thalia javítás előtt. Válassza ki az alkatrész típusát. Küszöb javítás házilag.


Punto Club ide tartozó bejegyzése, ugyanis kezdésnek el kell. Alapozás, kőfelverődésgátló fújasa. Alvázvédelem,üregvédelem, küszöb javítás.


Legyen az kocsi, alkatrész vagy bármi, aminek köze van a fiatokhoz.

Ahhoz, hogy Önt autóalkatrésszel szolgáljuk ki, ki kell választania, hogy milyen autóhoz keres alkatrészt. Fiat punto szénszálas vinil matrica autós ajtó küszöbvédő csaptelephez. Kérjük pipálja ki, hogy a felsorolt elemek közül mely alkatrészeket kívánja fényeztetni. Nagyon jó motorikusan, baloldali küszöb és taposó javításra szorul. HLX Szép megjelenésű egységes festésű.


A kis piros 2-es Punto egy ideje már a család autója, de polírozás és kárpittisztítás után letagadhatna pár évet. Bartos József szerelő beszámolt nekünk a javítás menetéről: először drótkoronggal lecsiszolják a felületet, kivágják a beteg karosszériarészt, . Eladó a képen látható fiat Punto.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések