2016. január 6., szerda

Apeh nyitvatartas

Nyitvatartási idők icon. NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága - Gvadányi utca 69. Központi ügyfélszolgálat. A vám- és pénzügyőri igazgatóságok Európai Unió külső vámhatárán működő határkirendeltségeinek nyitvatartási ideje.


Apeh nyitvatartas

A Magyarország külső vámhatárán . NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága - Vaskapu u. VPID megállapítása, a Bevetési Főigazgatóság által indított eljárásokkal kapcsolatos ügyfélfogadás , a fizetési határidő módosítása, a gazdasági vámeljárások . További információk: Parkolás . Balmazújváros, Kossuth tér 4-5. A május 20-áig hátralévő valamennyi munkanapon este hatig tartó rendkívüli ügyfélfogadással a NAV azt szeretné elérni, hogy hosszas várakozás nélkül, . Békéscsaba, Kinizsi utca . Adóügyeit már a Paksi, Tamási, Tolnai és a Bonyhádi Kormányablakban is intézheti. Mint weboldalukon írják, a . Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 48.


A NAV Általános Tájékoztató Rendszere (NAV Infóvonal) hétfőtől csütörtökig 8. Megyei Igazgatóság Karcagi Kirendeltsége. NAV rendkívüli nyitvatartás. Bár a magánszemélyek személyi . Település:Jászberény Cím:Jászberény, Déryné út 1. NAV ÉSZAK-BUDAPEST - Kórház utcai kirendeltség.


Szervezet vezetője: Dr. Fekete Attila - pénzügyőr dandártábornok igazgató. Bólyban is lehetősége lesz a lakosoknak, hogy a Bólyi Járási Hivatal kormányablakában intézzék adóügyeiket. Nemzeti Adó- és Vámhivatal Heves megyei ügyfélszolgálatainak a nyitvatartása.


NAV: hosszított nyitvatartási idő. Nyíregyháza - Kizárólag bevallással kapcsolatos ügyintézésre. A fővárosi ügyfélszolgálatok, kirendeltségek címéről, . Bács-Kiskun Megye nyolc városának kormányablakában alakít ki új . Tamási Kormányablakban is intézhetik adóügyeiket az állampolgárok. NAV ügyfélszolgálat a Kormányablakban.


Apeh nyitvatartas

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a sorszámkiadás a nyitvatartási idő vége előtt perccel befejeződik. Meghosszabbított hétköznapi nyitvatartással fogadja az ügyfeleket május 6. Rendkívüli nyitvatartással várja az adózókat az adóhivatal. A bevallások leadási határideje május 20. Az APEH ezért ezen a héten csütörtökig, . Hajdúszoboszlói Járási Hivatal Kormányablakában, . Pécsváradon, Sellyén, Szentlőrincen, Sásdon és Bólyban is . A járási hivatalban lévő kormányablakban az ügyfelek a NAV-nál megszokott ügyintézési lehetőségeket is igénybe vehetik: például igazolások .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések