2016. január 14., csütörtök

Csi miami helyszínelők 9 évad 21 rész

Csi miami helyszínelők 9 évad 21 rész

Két férfi egymásnak esik a bárban egy pincérnő miatt. Nem sokkal később a mosdóban találnak rájuk, egyikőjük vérbefagyva. Megjelenítve: 3alkalommal.


Csi miami helyszínelők 9 évad 21 rész

A történetek napjaink Miamijában , Floridában játszódnak, illetve Miami Beachen. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek . CSI - Miami Helyszínelők 9. CSI: New Yorki helyszínelők 7. Elkapnak egy férfit a sivatagban, amint épp egy hullát próbál kiásni a földből. Loop készítése Tetszik. Most a Miami -t darálom, aztán a crossover előtt még fel kell hozni.


Hát ez a rész kb mindhárom sorozat mélypontja szerintem, olyan . Micimackó új kalandjai 1. Gundam Build Fighters 14. Szórakozás - Filmek, sorozatok. Amikor egy milliomos halálának a kivizsgálása során a helyszínelők eljutnak egy elit társkereső céghez,.


Csi miami helyszínelők 9 évad 21 rész

Miami helyszínelők részek ingyen, online letöltés nélkül. Brendan fehr tribute-ur beautiful. Belisarius Productions készített a Paramount Network Television-nel ( később CBS) együttműködve. Az első évadot az NBC Productions támogatta.


Szinte minden ember szánakozik a betegeken,. Egyszerűbben: a társadalom mind nagyobb része kerül korábban. Ha tervei még nem is váltak va- lóra , nem kell aggódnia. Az évadban először a Fe- rencváros .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések