2016. január 13., szerda

Földhivatal nyitvatartás

Földhivatal nyitvatartás

Lejárt sorszámmal, vagy sorszám nélkül ügyfelet fogadni nem tudunk. Iratbetekintés: Az iratmásolat és iratbetekintés iránti kérelmét az alábbi e-mail címre is . Illetékesség, Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, . Nyitvatartás : Általános információk: Minden hónap első és harmadik hétfője: 8. Előzetes időpont-egyeztetés alapján fogadja az ügyfeleket az . A sorszámkiadás az ügyfélfogadás vége előtt fél órával befejeződik! A földhivatali osztály felettes szerve a megyei földhivatal , amely egyben a földhivatali osztályok . Csütörtök, az ügyfélfogadás szünetel! Módosul a Pest megyei okmányirodák és földhivatalok nyitva tartása.


Földhivatal nyitvatartás

Az ügyfélfogadási időszakok az alábbiakban láthatók. Földhivatali osztály ügyfélfogadási ideje. Makó, Hollósy Kornélia u. Polgármesteri Hivatal:. Péntek, Nincs ügyfélfogadás. Járási Hivatal Enying, Szabadság tér 14.


Békés megyében elsőként Vésztőn nyílik földhivatali pont. Vasvár, Főszolgabíró tér 2. Kormányablak ügyfélfogadás. Felhasználói véleményekkel, elérhetőséggel . Székesfehérvár területén működő földhivatalok listája.


A földhivatal feladata az ingatlan-nyilvántartás (jogi és műszaki, tulajdoni lapok és térképek) vezetése, . H: 8-1 Sz: 8- 1 P: 8-12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések