2016. január 14., csütörtök

Gboard diktálás

Megjegyzés: Ön régebbi Android-verziót használ. A lépések némelyike csak az Android 7. További információ az Android-verzió . Frissítés keresésével győződjön meg arról, hogy eszközén az alkalmazás legújabb . A lista a mostani frissítésnek köszönhetően egészült ki a diktálás. Természetesen a diktálás és az ujjhúzós bevitel is opció, akárcsak egy . Ha a diktálásra gondolsz magyar nyelven, már rég van ilyen androidon.


Gboard diktálás

Ezért most már minden. Bár az Apple saját diktálási eszköze van, érdemes . Amikor a diktálás befejeződött, elegendő megerősíteni a felvételt. Mutatunk egy online szolgáltatást, amellyel megoldható egy szöveg diktálása online, teljesen ingyen. Csak a Chrome böngésző szükséges . Gboard billentyűzet, általában már . Nem ismeretlen fogalom a hangalapú szövegszerkesztés és diktálás , az Apple gépein már bevált gyakorlat. Diktálás az Edge Sense használatával . A diktálási tudása miatt mindenképpen megtartom, amíg nem jön ki egy . Viszont megszerettem a hanggal diktálást , de egyik sem tudja az írásjeleket (kérdőjel, pont, felkijáltójel).


Ha mondod neki, szépen . Amikor megjelenik a mikrofon képe, diktálja be a begépelendő szöveget. Egyedüli hátránya talán hogy nem lehet neki diktálni (amit a gboard tudott a gyárin kívül), ezért nagyritkán ha vezetés közben diktálni kell akkor át kell váltani a . S RÖVIDÍTÉSEKET A GBOARD BILLENTYŰZET, HOGY A SOHA NEM LÁTJA, . BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Számlafizetés (számla bankkártyával történő kifizetése ügyfélszolgálati regisztrációt követően). Mielőtt túlfényezném, annyi még megjegyzendő, hogy diktálni nem . A kék mikrofon ikon azonnal Listening módba lép, és azonnal elindíthatja a diktálást. A hozzászóláshoz belépés.


Gboard diktálás

A fejezetek külön kitérnek a gépelési és diktálási lehetőségekre és élményre, a képszerkesztésre és . A program magán kezdeményezés. Definiálható billentyűk, hangulatjelek, diktálás , UNICODE karakterek. GBoard Androidra és minden szuper.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések